Voor je dagelijkse portie humor en drama moet je bij Modern Family zijn. Het is een heerlijke serie die gaat over drie totaal verschillende families, die samen één grote familie vormen. Het zijn niet je hedendaagse standaard familie’s en dat maakt de serie zo leuk én vooral sterk. Vandaag zoomen we in op Alex Dunphy, de dochter van Claire en Phill Dunphy. Alex wordt gespeeld door actrice Ariel Winter (23). Ariel haar debuut in de serie begon al op erg jonge leeftijd en elk nieuw seizoen zagen we haar een stukje wijzer en ouder worden. Nu, 11 seizoenen later, is de brunette eindelijk volwassen én dat is te zien.. Ze ziet er geweldig uit! Let’s have a look!

Ariel Winter

Ariel Winter is een half Duits (van haar vaders kant) en een half Grieks (van haar moeders kant). Deze dame is pas 23 jaar oud maar in 2003, op 5-jarige leeftijd, was de actrice al te zien in een reclame van Cool Whip. Haar personage in Modern Family is onder de serie en film kijkers het meest bekend, maar ze heeft meer gedaan dan Alex spelen. Lekker bezig girlie!

Haar stem is verschillende keren gebruikt in (teken)films. Zij was bijvoorbeeld de stem van de scouting girl Gretchen in de welbekende kinderserie Phineas and Ferb. Daarnaast is haar stem ook gebruikt in Bambi II en Ice Age: The meltdown. Voor haar hoofdrol in de film The Chaperone was ze genomineerd voor de Young Artist Award 2012 als de beste actrice.

Modern Family

Ariel is toch wel het bekendst van haar rol als Alex in de superhit Modern Family. Ze is de dochter van Claire en Phill Dunphy, die naast Alex nog twee andere kids hebben. Haley is de oudere zus van Alex en Luke het jongere broertje. Samen maken ze de meest onlogische, rare, maar ook succesvolle taferelen mee die te maken hebben met het dagelijkse leven. Mét uiteraard heel veel humor en ongein.

Zoals we kunnen zien experimenteert Ariel ook graag met haar haarkleur, net zoals o.a. Kylie Jenner. Zo is ze van zwart naar blond naar oranje gegaan. En tsja, het staat haar allemaal!

Vind jij dat Ariel veel veranderd is?

Lees ook: Zo ziet actrice Lindsay Lohan er vandaag de dag uit