Sinds een paar maanden gaan er steeds meer roddels rond over dat Monica Geuze en Rijk Hofman zouden daten. Ze zijn inmiddels al vaker samen op dates gespot en zelfs zoenend. Of deze roddels kloppen geven Monica en Rijk zelf geen details over, maar in de podcast Geuze & Gorgels zegt Kaj toch wel iets héél erg interessants over de twee.

Monica Geuze Rijk Hofman date relatie slapen
Bron: @monicageuze | @rijkhofman

Monica Geuze

Monica Geuze maakte aan het begin van dit jaar het nieuws bekend dat ze een punt heeft gezet achter de relatie van haar en Robbert. Vanaf dat moment werd haar liefdesleven door iedereen in de gaten gehouden en waren er veel roddels over met wie ze allemaal bezig zou zijn. Zo kwam er twee maanden geleden ook het nieuws naar buiten dat ze zoenend gespot is met iemand. Enne, we weten inmiddels allemaal wel wie dat was.

Samen gespot

Monica was namelijk zoenend gespot samen met Rijk Hofman in de club. Vanaf dat moment zijn de twee steeds vaker samen gezien en waren ze volgens Yvonne Colderwijer haar ‘spionnen’ zelfs samen op date. Of deze roddels kloppen en ze echt aan het daten zijn, hebben Monica en Rijk beide niks over gezegd. Maarre, dat betekent niet dat Rijk niets bekend maakt over zijn eigen liefdesleven.

‘Ik date nu met iemand’

Rijk vertelde namelijk in een aflevering van Open Kaart van Robbert Rodenburg dat hij op dit moment met iemand bezig is. Hij had het over zijn liefdesleven met Robbert en begon zijn verhaal met: “Als ik nu met iemand zou daten…” Waarna hij begint te lachen en roept: “Haha oké. Ik date nú met iemand.” Wie deze lucky woman is, zegt hij alleen helaas niks over.

Geuze & Gorgels

Maar misschien geeft Kaj Gorgels hier per ongeluk in de podcast Geuze & Gorgels toch iets meer informatie over. Monica reageert namelijk op een verhaal van Kaj: “Jij lult gewoon een hele podcast vol met onzin.” Waarop Kaj weer reageert met: “En dan toch de best beluisterde podcast van Nederland.” Monica vroeg zich af of ze dat eigenlijk wel zijn, maar Kaj denkt dat ze dat allang al zou weten.

“Dat zou jij toch wel moeten weten? Jij hebt de cijfers van die andere podcast toch ook wel bij de hand of niet?” Enne, wij weten natuurlijk allang dat hij met “die andere podcast”, de podcast van Rijk en Sam Hofman bedoelt. Monica reageert lachend “nee”, op Kaj zijn vraag, waarop Kaj weer zegt: “Heb je dat hem niet vanochtend gevraagd?”

Zijn Monica en Rijk aan het daten?

Zou dit betekenen dat Monica eigenlijk de persoon is waar Rijk het in open kaart over had? Of zou Kaj helemaal niks juicy’s verteld hebben en zagen Monica en Rijk elkaar gewoon toevallig als ‘vrienden’ die ochtend? Wat het ook is, wij hopen dat ze beiden gelukkig worden in de liefde! Of dit nou met elkaar is, of juist met compleet iemand anders.