Monica Geuze staat de laatste tijd weer steeds vaker in de spotlights. Na het uitbrengen van haar tweede boek, waarin ze toegeeft een borstvergroting te hebben ondergaan, heeft ze onlangs ook laten weten een nieuw huis te hebben gekocht met haar vriend Robbert. Een nieuw plekje voor de verliefde tortelduifjes. Monica denkt zelfs weer aan een tweede kindje. Een nieuw huis kost natuurlijk behoorlijk wat centen én die centen verdient ze dan ook prima.

@monicageuze Instagram
@monicageuze Instagram

Hoeveel verdiend Monica?

Youtube

Haar grootste inkomstenbron komt natuurlijk van Youtube. Hier verdient ze behoorlijk veel aan reclame-inkomsten.
Naar schatting krijgt Monica ongeveer €10.000 per maand hiervoor. Én hoe meer kijkers; hoe meer mensen de advertenties zien, hoe meer Monica binnenharkt. Een gemiddelde YouTube Video van Monica wordt ongeveer 400.000 keer bekeken. €10.000 euro per maand slaat al snel om in een €120.000 euro per jaar aan inkomsten. En dat alleen nog via Youtube..

Sieradenlijn MEAUX-MEAUX

De precieze inkomsten uit de lijn van Monica en Danique hebben we niet, maar laten we voorop stellen dat het een aardig centje is. Ze verkopen de sieraden voor prijzen tussen de €9,99 tot €49,95. De kans dat ze wekelijks 35 orders hebben is erg aannemelijk en daaruit maken we de balans op. Het zou zomaar kunnen zijn dat ze tussen de €2000 en €5000 euro per maand verdient aan MEAUX MEAUX.

Samenwerkingen

Nikkie Plessen liet onlangs weten €33.000 euro te vragen voor een gesponsorde post. Een bizar hoog bedrag. Hoeveel Monica exact vraagt weten we niet, maar laat dit nou ook een paar duizend euro zijn. Zo heeft ze op dit moment een samenwerking met o.a. NA-KD, Dior en het drankje ‘Stëlz’ lopen. Niet verkeerd toch?

Boeken

“My Way” was het eerste boek van Monica Geuze. Hierin vertelde ze de weg die ze bewandelt heeft. Het vallen en opstaan. Haar jeugd, familie en vrienden. De prijs van dit boek ligt rond de €20,-. Ze zal dan ook vrij veel exemplaren hebben verkocht. Haar tweede boek “Unreleased” is nu te koop voor €24,99. In dit boek deelt Monica Geuze honderden foto’s en insights die ze nog nooit eerder heeft gedeeld. Maak je klaar voor een geheel nieuwe en exclusieve inkijk in de wereld van een van de bekendste influencers van Nederland.

Waarschijnlijk vergeten we nog een aantal dingen, waar ze ook nog inkomsten uit ontvangt. Ze zal daarnaast een groot bedrag moeten afstaan aan de belastingdienst, maar wij weten zeker dat ze er zelf nog een lekker eurootje aan overhoudt.

In totaal?

Het vermogen van Monica Geuze, met alles bij elkaar, zal rond de €2.000.000 liggen. Niet verkeerd toch? Wellicht tikt ze over een paar jaar wel de 10 miljoen aan. Wie zal het zeggen..

Lees ook: Dit is het vermogen van televisie-ster Britt Dekker