Laatst schreven we al over de minder bekende plekjes van Parijs, maar toen waren we dit restaurant nog niet tegengekomen! Als koning van de nudisten, moest dit restaurant natuurlijk in Frankrijk staan. En naast nudistencampings en nudistenstranden, moest er natuurlijk een nudistenrestaurant aan dit rijtje worden toegevoegd. Op het eerste gezicht ziet dit restaurant er niet anders uit dan alle andere restaurants die we kennen, maar het concept is toch echt anders.

naakt-restaurant-parijs-femfem

“Lever hier uw kleding in”

Het restaurant genaamd O’naturel (hoe toepasselijk) ligt in Parijs en hier kun je dus naakt dineren. Of beter gezegd, hier móet je naakt dineren. Bij de deur kun je al je kleding inleveren om vervolgens in de Eva kostuum een tafeltje uit te zoeken en te genieten van het diner. Voor ongeveer €30 heb je hier goed gegeten, wat een hele schappelijke prijs is! En helemaal voor een restaurant in Parijs. Misschien toch een keertje proberen?

Adam en Eva

In je Adam en Eva kostuum zit je aan je tafeltje tussen veertig naakte gasten, waar voor jou ook al zo’n honderden blote billen op die stoel hebben gezeten. Lijkt ons niet heel prettig. Een nudistenstrand, prima. Maar die kleding tijdens je dinertje is er juist voor om die net wat te volle buik even lekker te verbergen. Maar hé, je bent zeker een ervaring rijker. En wie weet is het eten wel zo lekker dat je die veertig naakte mensen om je heen gewoon vergeet. Het restaurant ziet er in ieder geval wel heel mooi uit.

Is een naaktrestaurant niets voor jou, maar houd je wel heel erg van Frankrijk? Lees dan eens ons artikel over roadtrippen door de wijngaarden van Loire in Frankrijk.