Nieuw jaar, nieuwe programma’s! We zitten nog wel een tijdje thuis dus wat is leuker dan je favo programma’s bingen? Deze Nederlandse programma’s gaan deze week van start.

Married at First Sight

Ein-de-lijk kunnen we weer gaan genieten van Married at First Sight. In dit programma gaan mensen met elkaar trouwen zonder elkaar ooit te hebben gezien! Ze zijn gematcht op basis van de wetenschap en hopen zo de ware te vinden.

Married at First Sight is vanaf dinsdag 4 januari elke week te zien om 20:30 bij RTL 4.

Rooijakkers Over De Vloer

Eén van de Nederlandse programma’s die ook deze week verschijnt is Roojiakkers Over De Vloer. In dit programma gaat Art Rooijakkers op bezoek bij bekende Nederlanders die een uniek kijkje in hun leven geven.

Roojiakkers Over De Vloer is vanaf woensdag 5 januari elke week om 21:30 te zien op RTL 4.

The Voice of Holland

In The Voice of Holland strijdt het beste zangtalent van Nederland om de stoelen van de jury te laten draaien. Het programma komt met een nieuw concept en zangeres Maan wordt coach. Zeker het kijken waard dus!

The Voice of Holland is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks te zien om 20:00 bij RTL 4.

Big Brother

Gisteren was het zover, de aftrap van het nieuwe seizoen van Big Brother. Het programma speelt zich af in een nieuwe villa en het wordt interactiever dan het vorige seizoen. Kijkers kunnen tijdens de liveshow stemmen en meebepalen!

Vanaf maandag 3 januari is Big Brother elke dag te zien om 20:30 bij RTL 5.

Snackmasters

Twee bekende chefs nemen het tegen elkaar op om bekende snacks zo goed mogelijk na te maken. De chef die dit het beste doet, gaat door naar de volgende ronde en maakt kans op de titel Snackmaster 2022.

Snackmasters is vanaf woensdag 5 januari elke week om 20:30 te zien bij RTL 4.

Secret Duets

De panelleden van Secret Duets zingen elke week samen met één, voor hen nog onbekende, bekende Nederlander een nummer. Het is aan de panelleden om te raden om welke bekende Nederlander het gaat.

Secret Duets is vanaf donderdag 6 januari elke week om 20:30 te zien bij RTL 4.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

The Comeback Stage

Wat gebeurt er met de afvallers van Nederlandse zangprogramma’s? Die krijgen nog één kans tijdens The Comeback Stage: een spin off van The Voice of Holland. Ze krijgen een nieuwe coach (Maan of Typhoon) en maken kans om terug te komen in de show.

The Comeback Stage is vanaf aanstaande vrijdag wekelijks te zien bij Videoland.

Lago Di Beau

Beau van Erven Dorens verblijft in zijn luxe villa aan het Comomeer in het prachtige Italië. Elke zondagavond ontvangt hij hier gasten met wie hij in gesprek gaat.

Lago Di Beau is vanaf zondag 9 januari elke week om 21:35 te zien bij RTL 4.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Better Than Ever

Zeven oud-deelnemers van Nederlandse programma’s, voornamelijk talentenjachten, delen hun ervaringen hoe het is om hieraan deel te nemen. Opnieuw strijden vijf van deze kandidaten tegen elkaar om een hoofdprijs van 25.000 euro te winnen om hun muzikale carrière waar te maken.

Better Than Ever is vanaf zaterdag 8 januari elke week om 21:45  te zien bij RTL 4.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Weet ik Veel

Eén van de Nederlandse programma’s waarbij je thuis ook kan deelnemen is terug! In Weet Ik Veel strijden bekende Nederlanders tegen elkaar om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. De BN’er die door gaat naar de finale werkt samen met de beste student uit het publiek om een zo hoog mogelijk geldbedrag op te halen. Thuis kun je meespelen via de app en maak je kans op leuke prijzen.

Weet Ik Veel  is vanaf zaterdag 8 januari wekelijks om 20:00 te zien bij RTL 4.

Lees ook: Nederland krijgt een nieuwe realityprogramma en Rijk Hofman is het gezicht