Lekker cheesy, een film waarbij we niet teveel hoeveel nadenken en die ons een heerlijk kerstgevoel bezorgd. Wij houden ervan. En na het succes van de film A Christmas Prince, lanceert Netflix nóg een heerlijke kerstfilm.

kerstfilm-christmas-inheritance-femfem

Christmas Inheritance

Voordat de verwende, maar ambitieuze Ellen Langford het bedrijf van haar vader kan overnemen, moet ze eerst naar het stadje Snow Falls waar haar vader vandaan komt. Hier moet ze een speciale kerstkaart gaan afleveren aan haar vaders voormalige partner. Eenmaal daar aangekomen gaat alles anders dan gepland. Ellen komt in een sneeuwstorm terecht en haar vaders partner blijkt net vertrokken te zijn. Ze komt terecht in de knusse inn van het stadje, waar ze wordt behandeld als een ‘normaal’ persoon. Hier wordt ze ‘gedwongen’ om hard te werken en beseft ze waar het in het leven echt om draait.

Heerlijke kerstfilm

Ellen wordt gespeeld door Eliza Taylor, en andere bekende die voorbijkomen zijn Jake Lacy en Andie MacDowell. Wat ons betreft klinkt dit als de ideale kerstfilm om onder een dekentje met een warme kop chocolademelk van te genieten. Vanaf 15 december is deze film op Netflix te zien en om alvast in de stemming te komen, kun je hier de trailer bekijken.

Heb je A Christmas Prince gemist? Twee weken geleden tipten we deze film als Netflix filmtip. Lees dus snel het verhaal en bekijk de trailer.