In de reality serie Selling Sunset volgen we een groep rijke, succesvolle makelaars en hun glamoureuze leventjes. Dit levert meer dan genoeg drama op, wat wij als kijkers natuurlijk heerlijk vinden. Nu staat er sinds kort een nieuwe serie op Netflix, die goed in de smaak valt bij Selling Sunset-fans.

Reality series

Als wij ergens geen genoeg van kunnen krijgen, zijn het reality series. Netflix staat er tegenwoordig vol mee. Van Too Hot To Handle tot Selling Sunset en Bling Empire, wij zijn er he-le-maal verslaafd aan. En om deze verslaving te voeden, heeft Netflix een nieuwe serie uitgebracht. Namelijk First Class, en wij zijn obsessed!

First Class

De nieuwe Netflix serie First Class is sinds vorig jaar te zien op Netflix. Veel mensen hebben ‘m al gekeken, en iedereen is fan. In de serie volg je het geweldige luxeleventje van een vriendengroep in Barcelona, Spanje. Overdag leiden ze redelijk normale leventjes, en zijn ze gewoon aan het werk. De groep bestaat uit journalisten, ontwerpers, artiesten, modellen en dj’s. Ondanks het dus redelijk doorsnee mensen zijn, zit er meer achter deze mensen dan slechts hun nine to five. ’s Avonds gaan namelijk alle remmen los. Spanjaarden kunnen natuurlijk feesten als de beste, en deze serie is daar het bewijs van. Maar al dit feesten brengt natuurlijk ook de nodige drama met zich mee, en dat vinden wij helemaal niet erg ;).

Miniserie

Als je dacht dat het een lange, uitgebreide serie zou zijn, heb je het mis. First Class heeft namelijk maar zes afleveringen van drie kwartier, maar neem maar van ons aan dat daar meer dan genoeg in gebeurt. De vriendengroep neemt je mee in hun dagelijks leven in deze prachtige stad, waar ze met alle plezier hun shopverslaving, luxe feestjes en exclusieve evenementen met ons delen. De reacties op deze serie zijn dan ook bijna allemaal positief. Veel fans op Twitter gaan helemaal los, en wij snappen wel waarom.

Lees ook: Dit zijn de Netflix-films met de heetste scènes