Een aantal weken terug hadden we het er al over: Jake Gyllenhaal is BACK! Met een spiksplinternieuwe film kunnen we hem eindelijk weer bewonderen op onze beeldscherm. En qua timing ook nog helemaal top want mocht je zondagavond nog niks gepland hebben en geen zin hebben om de deur uit te gaan hebben we een tip voor je: Velvet Buzzsaw.

velvet buzzsaw FEM FEM

Een van de meest geanticipeerde thrillers van het jaar

Velvet Buzzsaw is een van de meest geanticipeerde thrillers van 2019. Het is een ‘artistieke’ thriller met kunst in de hoofdrol. Long story short: Morf Vandewalt, gespeeld door Jake, is een kunsthandelaar en wanneer hij de kans ziet om geld te verdienen met schilderijen die in een hotelkamer zijn gevonden gaat hij ervoor. De gevonden kunst is namelijk van ongekend hoog niveau máár ook duister want wat niemand weet is dat de kunstwerken tot leven komen en niet bepaald op een gezellige manier.

Kortom, zin in iets waarbij je lekker tegen je lief aan kan kruipen kies dan vooral hiervoor. En trouwens, mocht je fan zijn van thrillers en horrors, heb je al de trailer al gezien voor de engste horrorfilm van 2019? Birdbox is er niks bij.

Lees ook: alles wat nieuw is op Netflix in februari.