Heb jij zin om deze zondagavond een hilarische comedy te bingen? Dan hebben wij de perfecte sitcom voor jou. Brooklyn Nine-Nine is dé leukste politieserie op Netflix die comedy en serieuze onderwerpen perfect weet te combineren. Dus pak een bak popcorn en vind een comfortabele plek op de bank, want deze serie ga jij de hele avond willen bingen.

brooklyn nine nine FEM FEM

Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine is een van de vele comedy sitcoms van televisiemaker Micheal Schur die je misschien al kent van Parks and Recreation en The Good Place. De serie gaat over de detective Jake Peralta en zijn collega’s op het politiebureau van Brooklyn, New York. Jake is nogal onvolwassen maar is ondanks zijn kinderachtige gedrag een erg goede detective. Zijn wereld verandert alleen wanneer er een nieuwe leidinggevende komt die het niet eens is met zijn manier van werken. Captain Holt maakt het leven van Jake steeds moeilijker wanneer hij hem probeert te disciplineren, wat zorgt voor de meest hilarische taferelen.

Naast Jake, die gespeeld wordt door Andy Samberg, zit de serie vol met andere interessante maar tegelijkertijd hilarische personages. Charles Boyle is bijvoorbeeld de partner van Jake die dol is op apart eten. Amy Santiago is een controlfreak. Rosa Diaz is een beetje heel erg intimiderend en Gina is gewoon Gina, daar zijn geen andere woorden voor.

Naast het feit dat de serie erg grappig is, gaat het ook om met serieuze onderwerpen zoals racisme. Ondanks de soms gevoelige onderwerpen weet Brooklyn Nine-Nine deze te bespreken op een manier die herkenbaar is voor het publiek. Naast momenten waarop je buikpijn krijgt van het lachen zit deze serie ook vol met zowel hartverwarmende als hartverscheurende momenten. Dit zijn naar onze mening de perfecte ingrediënten zijn voor een sitcom.

Heb je nu toch meer behoefte aan iets romantisch? Lees dan vooral de Netflix tip van vorige week!