28 April kunnen we eindelijk gaan genieten van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love Or Leave. En ook dit jaar is er weer een compleet nieuw element in het programma; namelijk de ‘swing of love’ .

bron: @monicageuze
bron: @monicageuze

Temptation Island: Love or Leave

De reality serie wordt opgenomen in twee prachtige villa’s op de Dominicaanse Republiek. En ook dit jaar komen er weer vier koppels om te kijken of hun relatie sterk genoeg is. Alle koppels gaan afgescheiden van elkaar naar een andere villa waar ze te maken krijgen met de meest knappe singles die ook opzoek zijn naar een connectie.

De koppels van dit jaar zijn de 25-jarige Annebel en de 27-jarige René, de 27-jarige Iris en de 34-jarige Whitney, de 24-jarige Linde en de 26-jarige Jan Sietse en de 27-jarige Maris en de 28-jarige Ivo. Excited… 

Een nieuw element

Monica Geuze vertelt in een interview met AD tegen de camera: “Eigenlijk denk ik dat je kan verwachten wat je precies níét verwacht. Als je de koppels ziet, vul je al een beetje in van ‘dit en dit gaat zo lopen’ en ‘o ja, hij gaat zich zo gedragen’.. Maar precies het tegenovergestelde gaat gebeuren.” Haar collega Kaj Gorgels verklapt ook dat het een seizoen gaat worden vol met ‘verassingen.’

The swing of love

Het nieuwe element in Tempation Island 2022 is de ‘swing of love.’ Zo verklaart Monica het volgende: “Er zitten ook een aantal nieuwe elementen in. Er kan dit jaar een koppel eerder naar huis. Of niet. We hebben namelijk te maken met de ‘swing of love’ dit jaar.” Maar wat houdt de swing of love dan in? “Het is een schommel. Eén iemand krijgt dit seizoen de kans om eerder weg te gaan, zonder te weten of je partner ook gaat. Dus het zou kunnen dat je dan in je eentje achterblijft.”

En dat is niet het enige. Eerder lieten ze ook al weten dat de koppels dit jaar zelf mogen kiezen welke singles er met hun mee gaan om dit spannende avontuur te beleven.

Lees ook: Nu al verontrustende verhalen over Temptation Island deelnemer