Nu het einde van Temptation Island: Love or Leave in zicht is, kijken wij stiekem al uit naar een nieuw seizoen van het liefdesprogramma. Enne, het lijkt erop dat dit gaat komen. Via Instagram deelt een oud Temptation-deelnemer dat er heuse VIP-editie aan zit te komen.

Temptation Island VIPS

Het is alweer even geleden dat we zagen hoe vier bekende koppels het liefdesavontuur aangingen. Deelnemers als Fabrizio Tzinaridis, Donny Roelvink, Channah Koerten, Pommeline Tillière, Quentin Jarett en Shirley Cramer deden in het verleden al eens mee aan de ultieme relatietest. En ondanks dat we het huidige seizoen al een enorm kijkplezier vinden, is de VIPS-editie misschien nóg leuker. Een soort behind the scenes beeld van een beroemd koppel, dat vinden we stiekem hartstikke interessant.

Nieuw seizoen opnemen

Als sinds 2020 is er geen nieuwe editie van Temptation Island VIPS gemaakt, maar daar lijkt verandering in te komen. Oud Temptation-deelnemer Wouter deed namelijk via Instagram een boekje open over de plannen van de programmamakers. In een post op Instagram Stories schrijft hij: “Voor de Temptation Island strijders, in september wordt er alweer een VIP-seizoen opgenomen, zoals ik van mijn bronnen heb begrepen.” Volgens de realityster is dit echter nog een groot geheim. “Wat natuurlijk nog niemand mag weten😱”, sluit hij zijn bericht af.

wouter

Mogelijke kandidaten

Het is niet alleen Wouter die dit verhaal de wereld in heeft gebracht. Eerder deelden oud Temptation-deelnemer Daisy Piras en haar vriend Luca Borsato dat zij gevraagd werden voor het programma. De twee zeiden nee, maar biechtten dus wél op dat ze gevraagd waren voor het programma. Wij zijn heel benieuwd of dit seizoen er echt gaan komen en welke koppels we terug gaan zien. Exciting.

Lees ook: Zo ziet Temptation Islands Kenzo er zonder lang haar uit