Al eerder schreven we over de nieuwe romantische komedie van ultimate crush Noah Centineo en vanaf vandaag kunnen we de film éindelijk zien. Samen met Camila Mendes (Veronica uit Riverdale) zijn ze te zien in The Perfect Date dus tijd om je plannen voor de vrijdagavond aan te passen want dit wil je absoluut niet missen.

nieuwe film Noah Centineo FEM FEM

The Perfect Date

Even een korte recap als je nog niks weet van de film: The Perfect Date gaat om Brooks (gespeeld door Noah) die tijdens zijn periode op de universiteit geld wil bijverdienen. Dit doet hij door het opzetten van een dating app waarbij je dus een stand-in date kunt inschakelen als je zelf geen partner hebt.

Kijk jij niks liever dan romantische komedies dan hebben we nog een datum wat je even moet opschrijven in jouw agenda: vanaf 3 mei staat namelijk de romantische komedie van KJ Apa op Netflix genaamd The Last Summer. En kan je geen genoeg krijgen van Noah dan hebben nog meer nieuws want hij is momenteel bezig met het opnemen van een vervolg van To All The Boys I’ve Loved Before!

Ah Netflix, we love you.

Bekijk overigens wat er nog meer deze maand op Netflix verschijnt.