Adele liet zich voor het eerst sinds een lange periode weer zien in het openbaar. Maar, de ster was niet alleen! *scream* Zou Adele weer aan het daten zijn? Wij zijn al begonnen met fangirlen!

Eerder huwelijk

In 2019 scheidde Adele van haar ex-man Simon Konecki en daarna was de Britse popzangeres off radar. De twee waren gelukkig samen voor ruim 7 jaar en hebben samen een zoontje die ze nog steeds gezamenlijk zullen opvoeden. Adele laat niet veel los over de scheiding, maar geeft ook te scheiden door te grote verschillen tussen haar en haar partner. Haar liefdesverdriet wegeten met Ben&Jerrys (guilty!) deed ze in ieder geval niet want Adele maakte een onherkenbare terugkeer en verloor 45 (!) kilo.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

Juicy details

Gossip Girl here! Your one and only source into the scandalous life Los Angeles elite (waar Adele momenteel verblijft). Spotted: Adele en Rich Paul hadden het wel heel gezellig tijdens de NBA-finale tussen Milwaukee Bucks en Phoenix Suns. Als we de roddels (en foto!) moeten geloven die rondgaan konden de twee het wel héél goed met elkaar vinden.

Rich Paul

Who on earth is Rich Paul? In alle eerlijkheid moesten wij deze man ook eerst even Googelen. Rich blijkt een Amerikaanse sportmakelaar en NBA Personality te zijn. Deze prachtige (!) man komt uit Cleveland en vertegenwoordigt vele beroemde NBA-spelers als John Wall, Ben Simons en Anthony Davis.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rich Paul (@richpaul)

We mogen helaas niet te vroeg juichen want de relatie tussen de twee is nog niet bevestigd. Zou Adele weer gelukkig zijn in de liefde? Only time will tell…

Lees ook: Aaah! Bella Hadid maakt haar nieuwe vriend bekend op Instagram