Move over Temptation Island, het is tijd voor het nieuwe seizoen van Ex on the Beach. We kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van ons favo programma EOTB weer begint. Dat wordt gegarandeerd een heleboel drama, ruzie en wellicht een beetje liefde (tussen de lakens).


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Alles wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen van Ex on the Beach

Het nieuwe seizoen van Ex on the beach staat weer voor de deur, en wat hebben we er zin in! Eerder kon je jezelf (en je exen) al opgeven voor het programma, en inmiddels weten we (thanks to roddelkoning Fawry) wanneer het achtste seizoen van het programma begint. Zet 15 januari 2022 maar in je agenda, want dan beginnen de opnames op het Spaanse Gran Canaria.

Helaas moeten we nog wel even geduld hebben voordat het programma daadwerkelijk op Videoland verschijnt. Dit zal ongeveer rond april/mei zijn. We zijn ontzettend benieuwd welke crazy exen er dit keer uit de zee komen lopen!

De lokatie

Waar het vorige seizoen zich nog afspeelde op Tenerife, moeten de singles het dit jaar doen met het Canarische eiland Gran Canaria. Als we naar de plaatjes van het eiland kijken worden we stiekem wel een beetje jaloers. Palmbomen, zandstranden en helderblauw water. Helaas moeten de deelnemers van het programma wel af en toe dealen met een ex die uit het water komt gelopen. Ach, je moet er wat voor over hebben..

Helaas duurt het dus nog even voor het achtste seizoen van EOTB op Videoland verschijnt. In de tussentijd hopen we ons te kunnen vermaken met het nieuwe realityprogramma Singletown – gepresenteerd door Rijk Hofman en Loiza Lamers – want ook dat wordt een hoop drama!

Lees ook: Dit is de relatiestatus van Dusty uit Ex on the Beach