Indigo Oord kwam als single bij De Bachelor om het hart te veroveren van Thomas van der Vlugt. Ze schopte het best ver, maar ging uiteindelijk niet met de laatste roos naar huis. Nu zijn er geruchten hier en geruchten daar, dat Indigo met een geheimzinnige man zou daten. Hebben we dan nu eindelijk een naam?

Vriend Indigo Oord
Bron: @indixoord

Indigo en Rijk

Toen Indigo begin dit jaar mee deed aan De Bachelor, stond ze al snel in het vizier van Rijk Hofman. Hij maakte regelmatig video’s over De Bachelor-afleveringen én Indigo zelf. Iedereen mocht het weten: Rijk had een crush op Indigo.

Later zijn de twee zoenend gespot op het Amsterdams Verbond Festival. Volgers vonden het geweldig en zagen het uitlopen tot iets serieus, maar helaas was het al snel klaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Reality (@loverealitynl)

Reünie

Een paar weken terug plaatste Rijk een YouTube-filmpje met als titel: “Indigo weer voor het eerst zien.” Een super leuk filmpje, de twee blikten terug naar de date-periode en vertelden de échte reden waarom zij elkaar ineens niet meer zagen.

Met wat gesprekjes tussendoor zien we in het filmpje Rijk vragen of Indigo al aan het daten is “Ik heb het wel leuk met iemand”, vertelt ze. “Ik denk drie maanden ofzo.” Indigo plaatste twee maanden terug een intieme foto met een geheimzinnige man. Hebben we dan nu eindelijk een naam?

Geheimzinnige man

De geheimzinnige man is niet meer zo geheimzinnig, volgens Reality FBI dan. Het juicekanaal heeft namelijk ontdekt met wie Indigo momenteel optrekt. De geheimzinnige man is volgens Reality FBI Folkert Slump. Die conclusie wordt onder meer getrokken uit het feit dat de twee érg intiem onder elkaars foto’s reageren, en dat ze vaak samen leuke dingen doen.

Bron: Reality FBI