Hoewel de relatie met Maan niet werkte en zijn Bachelorette-avontuur niet per se was geslaagd, heeft Tony Junior alsnog de liefde gevonden. De dj onthult op Instagram zijn nieuwe aanwinst en stelt meteen zijn liefje voor.

Vriendin Tony Junior Marjolijn Berntse
Bron: @tonyjuniorofficial

Tony’s liefdesleven

Na zijn breuk met zangeres Maan besloot Tony het over een andere boeg te gooien op het gebied van liefde. In 2021 was hij de Bachelor, en ging uiteindelijk Julia er vandoor met de laatste roos. Toen kort na het programma duidelijk werd dat die twee het niet lang met elkaar hebben uitgehouden, was er van echte liefde lange tijd geen sprake voor de dj.

Daarna gingen er verschillende theorieën rond over het liefdesleven van Tony. Zo zou hij een nieuwe vriendin hebben leren kennen via Twitch én zou hij samen met EOTB-ster Lie Meurs Valentijn willen vieren. Ook zou hij het gezellig hebben gehad met een tattoo artist uit Utrecht. Al die vrouwen zijn het allemaal niet geworden, want Tony heeft ein-de-lijk the real one gevonden. Naar eigen zeggen dan. “Found her”, schrijft hij namelijk onder zijn Instagram post.

Nieuwe liefde

De dame die het hart wist te veroveren van de DJ is Marjolijn Berntse. Hoewel haar Instagram-account op privé staat, kunnen we uit haar bio halen dat ze een televisie- en content creative is, de mastertitel Master of Science in de pocket heeft én eigenaresse is van haar eigen browstudio. We zullen vast en zeker meer van haar gaan horen, nu Tony tot over zijn oren verliefd is. Cute!