We weten niet precies hoe het komt, maar het lijkt alsof heel Nederland gefascineerd is door oud-Bachelor Tony Junior. Misschien komt het door zijn spraakmakende optreden in De Bachelor en misschien komt het wel door het feit dat hij ons keer op keer blijft verbazen. Ondanks dat we gezworen hebben om aan Bachelor Tony geen woord meer vuil te maken na het programma, dit verliep namelijk niet geheel soepel, kunnen we het toch niet laten. Dit juicy nieuwtje moet namelijk met de wereld gedeeld worden: Tony Junior deelt een foto met vermoedelijk zijn nieuwe vriendin!?

Tony in de liefde

Nadat Tony’s relatie met Maan de Steenwinkel strandde, gaf hij zich op als Bachelor. Na zijn Bachelor-avontuur ging hij ervan door met Julia Sinning. Deze relatie duurde slechts een aantal maandjes, waarna Tony weer single was. Daarna gingen er verschillende theorieën rond over het liefdesleven van Tony. Zo zou hij een nieuwe vriendin hebben leren kennen via Twitch én zou hij samen met EOTB-ster Lie Meurs Valentijn willen vieren. Toch lijkt het erop dat we nu met zekerheid kunnen zeggen wie de nieuwe vriendin van Tony is.

Foto op Instagram

Tony postte een foto in zijn Instagram story met een mysterious lady. Zou dit de nieuwe liefde van Tony zijn? Een maand geleden schreven we dat Tony weer aan het daten was geslagen, nadat hij werd gespot op Tinder. Wie weet heeft de datingapp voor succes gezorgd.

Tony plaatst een foto waarop hij een cocktail drinkt met een onbekende dame. We zien twee drankjes, twee handen én twee hartjes. Dit zegt toch genoeg?

tony junior nieuwe vriendin tony junior nieuwe vriendin 2

Er wordt zelfs een dame getagged in het bericht. Haar Instagram account heet @cocorae_, en ze is een tattoo artiest in Utrecht. Zouden de twee echt een stelletje zijn? Wat denken jullie?

Lees ook: Juice! Tony Junior verklapt hoeveel bedpartners hij heeft gehad