Ondanks dat het nieuwe seizoen van De Bachelor is begonnen, zijn we oud-Bachelor Tony Junior nog niet vergeten. Helaas vond hij geen liefde in het programma, en bleef hij single. Maar wat blijkt? Hij is weer aan het daten geslagen!

De Bachelor

Tony Junior’s optreden in De Bachelor verliep niet vlekkeloos, waardoor hij een behoorlijke reputatie kreeg. Hij verliet Kroatië met Julia (die inmiddels samen is met oud-Bachelor Robbert Jonkheer) maar hun relatie hield geen stand. Na een paar maanden gingen de twee uit elkaar en bleef Tony alleen achter. Tussendoor zou hij het nog gezellig hebben gehad met Maxime, maar ook dit liep op niks uit. Zou Tony weer toe zijn aan een nieuwe relatie? Als we de laatste geruchten mogen geloven wél.

Tony Junior gespot op Tinder

WHAT! Tony Junior is weer gespot op Tinder. Zou dit het bewijs zijn dat hij opzoek is naar een relatie? Of zou hij enkel een fling willen? In het profiel staat duidelijk aangegeven dat het géén fake profiel is, maar klopt dit ook? De DJ heeft zijn Instagram gekoppeld, maar is dit wel te vertrouwen? Wij zijn een beetje skeptisch!

Instagram @reality.fbi
Instagram @reality.fbi

Tony’s profiel komt best een beetje desperate over. ‘Zelfs met een programma lukte het me niet’ schrijft hij. Arme Tony.. Wie weet heeft Tinder wel meer moois te bieden, als je maar lang genoeg blijft swipen.

Tony Junior en Lie Meurs

Vorige week verklaarde Tony zijn liefde in het openbaar aan EOTB-ster Lie Meurs. Hij zei dat hij wel Valentijn met haar wilde vieren. Zou dit dan toch niet zo serieus zijn geweest als dat wij dachten? Of is Tony gewoon een enorme player? We hopen dat Lie op de hoogte is van zijn avonturen op Tinder.