Geraldine Kemper, wie kent deze beauty nou niet? Ze presenteerde jaren lang diverse BNN programma’s en sinds een tijdje is ze een van de nieuwe presentatrices op RTL. De knappe blondine heeft het prima voor elkaar. Onlangs heeft ze een aardig leuk stulpje gekocht en wij hebben wat beelden weten te scoren. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Geraldine

Geraldine Jane Kemper werd geboren op 26 Januari 1990 in, je raad het of niet, Volendam. Kemper werd bekend door het programma: sterretje gezocht, dat werd uitgezonden op BNN. Door haar deelname kreeg ze een baan bij de publieke omroep. Ze is dan ook een onwijs goede presentatrice en dat blijkt want van 2015 tot 2018 werd ze genomineerd voor de Zilveren Televisie-Ster vrouw. Naast presenteren zit ondernemen ook in haar bloed, want in 2018 richtte ze haar eigen kledinglijn op genaamd: Oscar Jane. Een compleet duurzaam merk, met stoffen die door de blondine zelf zijn uitgekozen. Well done Ger!

Stekje

Ja hoor het is zover, Kemper gaat haar oude woning verlaten voor een appartement met een hypotheek van maar liefst 750.000 euro, maar daar krijgt ze een heleboel voor! Het pand is gebouwd in 1932 als een Volkslogement. Het was een eenvoudig hotel met 78 kamers en het logement was voornamelijk gebouwd voor zeelieden en havenmedewerkers, zodat ze voor een goede prijs in een schone kamer konden overnachten. Na de oorlog werd het gebouw omgedoopt tot Walenburg en werd het ingezet om daklozen op te vangen. Maar inmiddels word het gebruikt als appartementen complex, en ook onze Geraldine gaat zich hier vestigen.

Het optrekje heeft een woonoppervlakte van 112 vierkante meter en bestaat uit 5 kamers, waaronder 3 slaapkamers, 1 werkkamer en 1 badkamer. Helaas moet Geraldine wel een eigen keuken uitzoeken, maar dat gaat haar vast wel lukken! Één nadeel aan dit optrekje: het pand staat helaas niet op eigen grond. Hierdoor betaald Geraldine 2747 euro aan erfpacht kosten per jaar. Gelukkig is er wel een heerlijke zijtuin van 17 vierkante meter. Genieten! 

Woonkamer GK Fem-Fem

bank GK Fem-Fem Slaapkamer GK Fem-Fem

Meer foto’s bekijken? Klik dan hier!

Lees ook: Binnen kijken in het nieuwe optrekje van Monica Geuze in Amsterdam