Het is algemeen bekend dat onderneemster Nikkie Plessen zich niet druk hoeft te maken om geld. De modeontwerpster en onderneemster heeft een goednieuwe auto gekocht (waar zelfs jouw vriend jaloers op is).

Wie is Nikkie Plessen?

Nikkie Plessen is een echte business babe bij wie het ondernemen in haar bloed zit. Naast het hebben van meerdere kledinglijnen is ze ook fashionguru en Instagram-ster. Dit laatste neemt ze soms iets te serieus, waardoor de onderneemster recentelijk onder vuur kwam te liggen. Volgers waren boos omdat Nikkie haar lichaam dunner maakte in photoshop.

Dat Nikkie niks te kort komt is dus wel duidelijk. Met haar hard verdiende geld investeert ze nu in andere start-ups in het programma Dragon’s Den. Tóch had Nikkie nog wat centen over op haar bankrekening. Hiermee kocht ze een wel heel dure auto.

De nieuwe auto van Nikkie Plessen

Natuurlijk moest Nikkie haar nieuwe auto aan haar volgers showen (if it’s not posted, it didn’t happen). Het is een auto waar menig man van droomt. Via de Instagram pagina van Outland Landrovers konden we de onthulling zien.

nieuwe-auto-nikkie-plessen

Nu zeggen namen van auto’s ons niet zoveel (we blijven vrouwen) maar voor de liefhebbers hebben we het toch uitgezocht in wat voor bak Nikkie nu rondrijdt. Zo zijn we dan weer wel. De auto die Nikkie kocht is een Range Rover P565 SVAutobiography Dynamic en hier rijden er maar een paar van rond in ons land. Nikkie zou Nikkie niet zijn als ze geen extreem dure auto kocht. En gelijk heeft ze. Met een vermogen als dat van Nikkie Plessen zouden wij hetzelfde doen.

nikkie-plessen-nieuwe-auto

Lees ook: Volgers Nikkie Plessen boos op photoshoppen van lichaam