Om de naam Nikkie Plessen kunnen we absoluut niet meer heen. Na verschillende schandalen op het internet kan ze weer een nieuwe aan haar lijstje toevoegen. De onderneemster laat zichzelf graag zien op Instagram waar ze haar kleding en strakke lichaam showt. Nikkie is niet vies van een beetje facetune en photoshop, tot ergernis van haar volgers.

Wie is Nikkie Plessen?

Nikkie Plessen is een mega business babe met haar eigen bedrijf NP FASHION. Hieruit heeft ze verschillende labels gemaakt: NIKKIE, Fifth House, NIK&NIK, Selected by Kate Moss en SUSTAIN. Ook deed Nikkie mee aan het programma Dragon’s Den waarin ze investeerde in verschillende start-ups. Succesvol is Nikkie zeker! Haar vermogen is namelijk geschat op 28 miljoen!

En dit geld moet je natuurlijk ook weer kwijt. Meenemen in je kist is doodzonde! Nikkie nam haar hele familie mee op vakantie naar Ibiza en spendeerde samen met haar kids veel tijd op een jacht. De kiekjes die hier gemaakt werden moesten natuurlijk wél op the gram gepost worden. En daar ontstond nogal wat ophef over.

Nikkie maakt haar lichaam dunner in vakantiefoto

Alles op Nikkie’s Instagram moet er tip-top uitzien. Ze heeft namelijk 528K volgers die wel tevreden gehouden moeten worden (dit zijn voornamelijk jonge meiden). De oplettende kijker of volger is het misschien al wel opgevallen dat Plessen haar foto’s extreem bewerkt. Zo ook op de foto van zichzelf die ze postte van haar tripje naar Ibiza. Haar gezicht en benen zijn gephotoshopt waardoor haar benen veel dunner lijken en haar gezicht een totaal andere vorm heeft (hallo kaaklijn!).

Op het eerste gezicht valt je misschien niets geks op aan de foto. Maar als je goed kijkt heeft het trapje van de jacht bij haar benen een wel heel vreemde bolling. Coincidence? Guess not!

Tim den Besten haalt uit naar Nikkie

Tim Den Besten was helemaal klaar met Nikkie en haar photoshop-werk en haalde gigantisch naar de onderneemster uit op Instagram. Hij plaatste een story met de desbetreffende foto en schreef erbij dat het echt niet kon wat Nikkie doet. Plessen creërt volgens Tim een onrealistisch beeld voor haar jonge volgers. Dit staat lijnrecht tegenover het idee van zelfacceptatie.

photoshop-nikkie-plessen

De meeste volgers zijn het met Tim eens en plaatsen onder de foto reacties over Nikkie’s photoshop-fail. Anderen zeggen dat ze het jammer vinden dat ze dit doet, omdat ze juist een prachtig lichaam van zichzelf heeft. Dit is ook niet de eerste keer dat Nikkie is betrapt op het bewerken van haar foto’s. Zie onderstaande foto!

Lees ook: Dit dure cadeau heeft Nikkie Plessen voor al haar vriendinnen gekocht