Onlangs hadden we al een artikel geschreven over het vermogen van Nikkie Plessen, een bedrag waar je gerust u tegen kunt zeggen. De 35-jarige blondine verdient een aardig centje met haar kledinglijn en haar presentatieklussen, maar hoeveel mevrouw Plessen met Instagram verdiende, was nooit bekend – tot nu. In het programma ‘Dragons’ Den’ licht Nikkie een tipje van de sluier op.

Katsjing!

Tijdens een pitch van twee jonge jongens die hun eigen koffiecups verkopen, is Nikkie zéér geïnteresseerd om te investeren in hun bedrijf. Ze biedt daarom ook een mooi bedrag van 150.000 euro voor 30 procent van hun bedrijf. “Maar dan krijg je er wel mijn online bereik bij.” vertelt ze nog met een knipoog. Kort daarna onthult de presentatrice al snel dat ze zo’n 30.000 euro vraagt voor één gesponsorde Instagram post. Wat een bedragen hé?

Uiteindelijk kiezen de twee jongens toch voor zakenman Pieter Schoen, die 300.000 euro voor 30 procent van het bedrijf bood. Nikkie, duidelijk teleurgesteld, biecht op dat ze de keuze ‘erg zonde’ vindt. “Dan kopen we wel een post bij jou”, antwoorden de twee kerels daarop.

Nikkie, volgens mij heb jij niets te klagen 😉

Lees ook: Dit is het vermogen van onderneemster en Influencer Negin Mirsalehi