Toen we dit recept voor de Nutella latte tegenkwamen vroegen we ons maar één ding af, waarom hebben we dit nog nooit geprobeerd? Chocolade en koffie klinkt namelijk als een match made in heaven, en met de wintermaanden op komst hebben we wat extra comfort (en calorieën) nodig om ons warm te houden. Hier is het recept voor de Nutella latte zodat je hem zelf gemakkelijk thuis kunt maken.

Hoe maak je de Nutella latte?

Eigenlijk is dit recept super eenvoudig! Alles wat je nodig hebt is je favo mok, een lepel Nutella, een shot espresso en warme melk. Je gaat als volgt te werk, pak de mok en smeer met een lepel een dikke laag Nutella in de bodem van de mok. Hierbij geldt, hoe dikker hoe beter (en zoeter!). Hierna gooi je een shot espresso op de hazelnootpasta zodat hij smelt. Als laatste giet je de warme melk erop en klaar ben je. Slagroom is optioneel!

Pak je Nutella latte, nestel jezelf op de bank met een dekentje en je favo serie en genieten maar! Als je echt gek wilt doen kun je er zelfs nog deze Nutella cheesecake bij maken. Je broekriem zal hier helaas minder blij mee zijn maar voor een keertje kan dat natuurlijk geen kwaad ;).

Lees ook: De Nutella Biscuits zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar