Waarschijnlijk vind jij het sinds dat je klein bent heerlijk om een broodje met chocopasta te nemen. Dat is Nutella toch wel the all time favorite. Maar wist je al dat we Nutella blijkbaar al die tijd al verkeerd hebben uitgesproken? Huh! Hoe spreek je het dan eigenlijk uit?

nutella

Al die tijd al verkeerd uitgesproken

Wij kunnen ons niet voorstellen als jij af en toe een broodje met chocopasta niet lekker vindt. Iedereen vindt dit wel lekker. Dan hebben mensen vaak ook een voorkeur om Nutella chocoladepasta te nemen. Blijkbaar hebben we de naam ‘Nutella’ allemaal altijd al verkeerd uitgesproken. Oh no! De maker van Nutella, Ferrero legt uit hoe we het wel moeten uitspreken. Al die jaren zeggen wij ‘Nu-tel-la’, maar het hoort ‘New-tel-la’ te zijn. What?! Er gaat een wereld voor ons open!

Voor de echte fans

Ondanks dat we het al die jaren Nutella al verkeerd hebben uitgesproken, blijft de smaak van de heerlijke chocopasta hetzelfde. Gelukkig hebben wij een hele hoop manieren wat jij allemaal kan doen met de chocopasta om er nog meer van te genieten. Zo kan jij een heerlijke cheesecake maken met de chocopasta maken of popcorn met de heerlijke chocopasta, pindakaas en zeezout. Je zou dit echt eens moeten proberen. Ben je niet zo heel erg van de bruine melk chocoladepasta? Probeer dan zeker een keer dit recept voor de witte chocoladepasta!

Lees ook: Bewezen: het is gezond om meer chocolade te eten in het najaar