Laatst schreven we al een artikel over hoe het komt dat we met zijn allen zo verslaafd zijn aan karamel zeezout. En om deze behoefte aan te blijven vullen, zijn er nu oliebollen gevuld met Tony’s Chocolonely karamel zeezout chocolade! En daar worden wij heel bij van.

Romige chocolade

De oliebollenkraam Coppelmans in Valkenswaard kwam met dit geweldige idee. Oliebollen zijn dé lekkernij die horen bij de maand december. De een kan met gemak een hele zak leegeten, terwijl de ander na een paar happen van dit deegachtige bolletje genoeg hebben. Maar deze oliebollen gevuld met karamel zeezout chocolade moet iedereen wel lekker vinden! Stel je eens voor, je neemt een hap en gelijk proef je de romige chocolade zoals we die van Tony’s gewend zijn. Vervolgens proef je de karamel en zeezout en dit alles in combinatie met een oliebol.

oliebollen-karamel-zeezout-tonys-chocolonely-femfem

Lekkernijen

Deze overheerlijke oliebollen zijn al verkrijgbaar voor €2,- per stuk. Oliebollenbakster Annie is altijd op zoek naar iets nieuws. Tijdens Sinterklaas had ze de speculoosoliebollen in het leven geroepen, maar aangezien Sinterklaas weer uit het land is, werd het tijd voor iets nieuws. Dat de variant karamel zeezout van Tony’s Chocolonely ontzettend populair is, merkte ook Annie en daarom kwam ze met deze verrukkelijke combinatie. Wij nemen de eerstvolgende trein naar Brabant.

Lees ook: 3x goddelijke recepten voor gezonde warme chocolademelk.