Er is goed nieuws voor de mensen met een chronisch slaaptekort. Je kunt nu namelijk onbeperkt koffie drinken bij The Maker Café voor een wel heel mooi prijsje. Geef jij nou dagelijks geld uit aan een coffee to go, kun je niet zonder maar lopen de kosten wel op? Dan is de volgende deal misschien eentje om in je achterhoofd te houden.

Koffie abonnement

In het Amsterdamse The Maker Café in West kun je onbeperkt koffie drinken. Het werkt eigenlijk heel simpel. Je sluit een soort koffie ‘abonnement’ af bij hen en je hebt gegarandeerd voor de rest van de maand plezier. En dat voor maar €35,-. Nu denk je waarschijnlijk meteen dat dit eigenlijk toch wel duur is, maar in de praktijk valt dit dus echt reuze mee. Pak je bankrekening er maar eens bij om te kijken hoeveel jij deze maand al aan koffie hebt uitgegeven. Als je dat allemaal bij elkaar optelt kom je sowieso in de buurt of van die €35,-.

Even een voorbeeldje: stel je reist dagelijks naar je werk of studie en komt iedere keer langs die Starbucks. Ongeveer drie keer in de week kun je je niet beheersen. Een koffie kost je dan al snel €5,- per keer, wat uitkomt op een totaal van wel €15,- per week en dus wel €60,- per maand. Dan ineens klinkt die €35,- niet zo gek meer, he? Pluspunt: je kunt hiervoor zelfs onbeperkt koffie halen dus dat betekent elke dag een koffie in plaats van drie keer in de week. Win-win!

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat er allemaal beschikbaar is in dit abonnement. Nou, dat is best wat. Je kunt namelijk kiezen voor cappuccino’s, espresso’s of de chique thee van Citea – voor wanneer je eens wat anders zou willen. Daarnaast bieden ze ook haver- en sojamelk aan. Er is dus aan iedereen gedacht en je kunt genoeg afwisselen. Heb je wat inspiratie nodig? Dit zijn drie gezonde koffie’s om jouw ochtend goed mee te beginnen.

Onbeperkt koffie drinken voor de twijfelaars

Aan de twijfelaars is natuurlijk ook gedacht. We snappen dat je nog niet meteen om bent en dat snapt The Maker Café gelukkig ook. Je kunt daarom een eerste proefmaand namen voor maar €25,- per maand. Wat een koopje! Mocht het daarna niet bevallen, kun je je abonnement alsnog opzeggen.

Lees ook: Science says: mensen die koffie drinken leven langer