Iedereen vindt de eerste keer seks spannend. Logisch want het is nogal wat. Je bent helemaal naakt, best wel intien met iemand en je hebt eigenlijk geen flauw benul wat je moet doen. Het is dan ook wel een bijzondere ervaring wanneer je met iemand het bed in duikt die nog maagd is terwijl jij al wat meer ervaring hebt. Benieuwd hoe je dat ervaart? Lees verder. Zó voelt het om iemand te ontmaagden.

Zó voelt het om iemand te ontmaagden

Zó voelt het om iemand te ontmaagden

We hebben het lang niet allemaal meegemaakt dus hoe fijn is het dat andere mensen gewoon even laten weten hoe ze dit ervaren hebben. Je kunt het maar beter weten, want het is niet uitgesloten dat jou dit ook overkomt. Zó voelt het om iemand te ontmaagden.

#1 Chemie

De eerste geeft aan dat het hebben van chemie wel heel belangrijk is. Ze heeft meerdere ervaringen. De één was eigenlijk heel goed terwijl de ander al in zes seconden klaarkwam. Ze geeft wel aan dat ze daar niet geïrriteerd over was, want hij kon er ook niets aan doen.

#2 Geen voorspel

De tweede geeft aan dat ze het helemaal niet zo prettig heeft ervaren. Hij was namelijk zó opgewonden dat hij meteen wilde beginnen. Ze heeft hem nog geprobeerd uit te leggen dat dat voor een vrouw niet prettig is, maar dat mocht niet baten. Uiteindelijk was het een onplezierige en pijnlijk ervaring.

#3 Orale seks

De derde vertelt dat ze het bed in dook met iemand die wel al ervaring had met orale seks. Ze zijn daarom rustig aan begonnen met orale seks. Ze is er zelfs van overtuigd dat dit ervoor zorgt dat mannen zich zelfs meer met het vrouwelijk genot bezighouden. Toen ze eenmaal overgingen op seks was het de beste die ze ooit had gehad.

#4 Klaarkomen door de seks

De vierde geeft aan dat ze het een 10 gaf. De jongen met wie ze aan het daten was, was nog niet comfortabel met seks. Ze hadden dus de eerste maanden alleen voorspel. Ze hebben er daarnaast ook veel over gepraat. Toen ze uiteindelijk voor het eerst seks hadden, kwam ze voor het eerst in haar leven klaar via de seks. Een mega goede ervaring dus.

#5 Seksgod

Iemand anders zegt weer dat ze het vreselijk vond. Hij was mega groot geschapen en had hierdoor een groot ego. Daarnaast had hij een vertekend beeld door porno. Hij was erg agressief, maar het was absoluut geen succes.

#6 Communicatie

Weer iemand anders zegt het meerdere keren gedaan te hebben. Ze laat niet per se weten hoe ze het ervaren heeft, maar wil wel op het hart drukken dat communicatie het allerbelangrijkst is. Vooral ook wanneer een van de twee nog maagd is.

Lees ook: 10 mannen vertellen hoe het mannelijk orgasme voelt