Laten we even eerlijk zijn, we kunnen toch écht niet meer wachten op de zomer?! Ik ben al volop plannen aan het maken, om mezelf een te gekke zomer te verzorgen. Ben jij ook al plannen aan het maken? Dan hebben wij een hele leuke tip voor jou! Deze opblaasbare limousine zal aankomende zomer jouw go-to chillplek in het water zijn. Nodig al je vrienden uit, en ga ultiem chillen op het water!

Bron: @Sam's Club
Bron: Sam’s Club

Een opblaasbare limousine

Je dacht misschien dat de floaties van afgelopen zomer niet overtroffen konden worden, maar hier is het bewijs! Deze opblaasbare limousine van ruim 6 meter lang en 3 meter breed wordt dé chill plek voor deze zomer. De limo is gemaakt van sterk PVC en biedt plaats voor 6 mensen. De floatie biedt lekkere bankjes om op te zitten, en er zijn zelfs ingebouwde bekerhouders voor iedereen om cocktails, wijn en biertjes veilig mee aan boord te nemen. Maar de drankjes worden toch warm als je die meeneemt? Nee! Deze te gekke water limousine heeft zelfs een ingebouwde koelbox voor je drankjes en hapjes!

bron: Sam's Club
bron: Sam’s Club

Het opblazen van de limousine is easy! Met een elektrisch pompje kan je hem gemakkelijk opblazen! Het pompje moet je alleen wel zelf kopen want die zit niet bij de floatie inbegrepen. Let wel op dat je een pompje koopt dat op batterijen werkt: een stopcontact vinden op het strand is niet te doen (I’m telling from experience)!

Kopen?

Ben jij helemaal overgehaald, en kan jij niet wachten om al je vrienden uit te nodigen op deze limo? Je kan de ‘Member’s Mark Retro Limo Island Float’ scoren voor maar liefst $249.98. Dus laat het lekkere weer maar komen, en wij komen het water niet meer uit met deze heerlijke limo. 

Lees ook: De nieuwste zomer make-up trend: sunburn blush