Als je nog niet op de hoogte bent van alle pool float-trends, dan scholen wij jou even bij. Deze coole maar vooral ook stijlvolle drijvers zijn te leuk voor jou en je meiden. Of je nu gaat zeilen op een klein meertje, op het strand of in je eigen zwembad: deze opblaasbare floats zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke zomer. Benieuwd? Lees even mee!

1. Intex Lounge Island

De Intex Lounge Island op Amazone heeft vier stoelen voor jou en je girls, waardoor je niet te dicht bij elkaar hoeft te zitten en heerlijk kunt ontspannen. Het bevat bekerhouders (cheers!) en een open ruimte in het middelste stuk, zodat je je voeten koel kunt houden tijdens de summer heat. 

intex loung island Fem-Fem

2. Bestway Cooler Z Blue Caribbean Floating Island

De Bestway Cooler Z Blue Caribbean Floating Island is verkrijgbaar via Amazone, en geschikt voor 4 personen. Deze gave float bevat een koeler en een aantal bekerhouders, waardoor je urenlang kunt dobberen op het water. Mocht je soms wat ongecoördineerd zijn, wees dan niet bang. Rondom de drijver vind je een grijpkoord en een ingebouwde doorvoertubes die het op- en afstappen nét even ietsje makkelijker maakt.

Cooler Z Blue Carribean Fem-Fem

3. Sun Pleasure Tropical Tahiti Floating Island

De Sun Pleasure Tropical Tahiti Floating Island op Amazon is maar liefst 3 meter breed en heeft heldere en milieuvriendelijke regenboogaccenten. Deze float is bedoeld voor maximaal 6 personen en heeft ruime stoelen, voetruimtes, bekerhouders en handgrepen, zodat je gemakkelijk in en uit kunt stappen. Ideaal dus!

float Fem-Fem

4. Intex Inflate-A-Bull Pool Toy

Mocht jij bekroond willen worden als de ultieme bull-riding-meesteres, dan is de Intex Inflate-A-Bull Pool Toy van Amazon wellicht iets voor jou. Deze float heeft 5 stevige handvaten, zodat iedereen kan blijven drijven tot het hun beurt is. The game is on!

float Fem-Fem

5. Sun Pleasure Party Flamingo Float

Of je nu van plan bent om met vriendinnen te chillen of met je familie, Amazon’s Sun Pleasure Party Flamingo Float is het perfecte speeltje voor een warme zomerdag. Deze float wordt geleverd met een snelle pomp en een draagtas waardoor je hem gemakkelijk mee kan nemen naar een meer, zwembad of natuurlijk de zee. Er is in totaal plek voor 6 mensen, dus neem wat zonnebrand mee en wees voorbereidt om nooit meer weg te gaan.

groep float Fem-Fem

Lees ook: Wil je hebben: een floatie voor je honden bestie