Na weken van avontuur, ontberingen en hoogstwaarschijnlijk drama in de Surinaamse jungle, zijn de opnames voor het nieuwste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle tot een einde gekomen. De meisjes zijn veilig teruggekeerd naar de bewoonde wereld. Enne, nu is het grote wachten begonnen voor alle kijkers die reikhalzend uitkijken naar de uitzendingen op Videoland. Gelukkig geven Michella en Louisa ons alvast een tipje van de sluier.

echte meisjes in de jungle famke louise michella kox
Bron: Echte Meisjes in de Jungle

Michelle Kox en Louisa Jansen

Een van de meest opmerkelijke en controversiële deelnemers, Michella Kox, deelde haar ervaringen met haar volgers op Facebook. Michella, die voor de derde keer werd verleid om deel te nemen aan dit avontuur, deelde een video. Hierop begroeten haar schattige hondjes haar met een overweldigend enthousiasme bij haar terugkeer naar huis. In haar bijschrift geeft ze aan dat ze de jungle als een ware “hel” heeft ervaren. Maar ze geeft ook aan dat dit niet het moment is om te klagen. Ze beseft dat er in de wereld zoveel meer ellende is op het moment. En ze voelt zich oprecht dankbaar om weer thuis te zijn bij haar dierbaren.

Een andere opvallende wending in dit nieuwe seizoen is de verzoening tussen Michella Kox en Louisa Jansen. Eerder stonden die twee eigenlijk alleen bekend om hun conflicten. Louisa deelde echter een foto op Instagram waarop Michella op haar schouder in het vliegtuig aan het slapen was. Ze beschrijft de ervaring als het einde van het avontuur voor het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle en benadrukt dat iedereen nu veilig en wel weer thuis is.

Hoewel er natuurlijk weer veel drama was dit seizoen, deelt Louisa dat er ook veel gezelligheid is geweest. Ze doet de belofte van meer opmerkelijke momenten en ook dat ze een zachtere kant heeft dit seizoen. Wij zijn benieuwd!


Echte Meisjes in de Jungle cast

De deelneemsters van dit seizoen zijn opmerkelijk divers en bestaan uit een aantal bekende gezichten, waaronder Lesley Versprille (Ex on the Beach), Imen Dirie (Love Island), Famke Louise, Jacomine (Urk!), Michelle Bibi (vriendin van Roy Donders), Shirley Cramer (bekend van Temptation Island en EOTB), Esmee Ipema (Terror Twin, EOTB), Shanta (bekend van Temptation Island), Deveny (bekend van Married at First Sight: Match or Mistake), en Kelly van der Veer (Big Brother).

Met deze diverse meisjes en beloften van drama in de jungle, lijkt het erop dat het nieuwste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle weer gereed staat om ons te doen verbazen. Enne, wij kunnen nauwelijks wachten wat dit seizoen nog meer in petto heeft!