Na twee wedstrijden gewonnen te hebben tijdens het EK 2021 zit de moed er goed in. Dat ze een voorbeeld zijn voor velen trouwe Oranje supporters is dan inmiddels ook wel bekend. Echter zijn deze Nederlandse voetballers voor hun vrouw en kinderen the one and only superhero. Daarom zetten we vandaag de gezinnen van onze Oranje-spelers in de spotlights.

Dailey Blind

Dailey en zijn vrouw Candy-Rae droomden altijd van het hebben van een kindje. Het zwanger raken was een lang en zwaar proces voor de twee, waar ze later pas vooruit kwamen. Inmiddels is het stel bevallen van twee kinderen; een zoon (Lowen Dace) en dochtertje (Lemae Lourdes) en zijn ze onwijs gelukkig.


Patrick van Aanholt

Inmiddels is hij al 2 jaar getrouwd met zijn vrouw Linsey en heeft het stel samen drie zoons. Linsey heeft als moeder een pittige taak met niet minder dan 4 mannen in huis. Wij doen het haar niet na; petje af Linsey!

Joël Veltman

Een oogverblindend mooie vrouw, een prachtige dochter én twee honden. Verdediger Joël Veltman deelt regelmatig een familiekiekje met zijn volgers wat wij helemaal niet erg vinden. Enkeltje Parijs s’il vous plaît.

Denzel Dumfries

Denzel is in 2020 trotse vader geworden samen met zijn vriendin Jaimy. Hij deelt een foto op zijn Instagram waarin hij laat zien een dagje op pad te zijn met zijn zoontje Jesiah. Wij zijn gek op zoete familiekiekjes als deze!

Georgino Wijnaldum

Georgino Wijnaldum laat zien enorm trots te zijn op zijn gezin door het plaatsen van deze foto. En we kunnen hem geen ongelijk geven: deze kerstfoto doet ons verlangen naar de koude wintermaanden en het samenzijn met onze familie & vrienden.

Maarten Stekelenburg

Hij houdt de ballen niet alleen uit het doel maar schoot zelf ook in de roos: Maarten mag zich gelukkig prijzen met een prachtige vrouw en maarliefst 3 zoons. Het gezin is een dagje uitwaaien aan zee en deelt dat met ons door het plaatsen van deze foto. Wist je dat Maarten en zijn vrouw Kim naast 3 kinderen ook nog een enorm leuke Chow Chow hebben? Té cute!

 

Benieuwd waar deze mannen te vinden zijn? Vind ze op Instagram