Dat je via Airbnb in de meest unieke appartementen, villa’s en huizen kan verblijven, is voor veel mensen geen verrassing meer. Voor wie een overnachting in een kasteelhaunted house of windmolen niet bijzonder genoeg vindt, hebben we een verrassing in petto: je kan nu overnachten in een ruimteschip! We’re not kidding!

@Airbnb
@Airbnb

Area 55 Futuro House

De Area 55 Futuro House is dé glamping experience voor de space nerds onder ons. Dit ruimteschip staat net buiten Joshua Tree National Park, Californië en is perfect voor een one of a kind overnachting. De UFO is in 1968 gebouwd als portable skichalet. In totaal zijn er over de wereld 85 van deze bijzondere woningen te vinden, waarvan 19 in de Verenigde Staten. Voor een overnachting moet je toch echt de oceaan over: de Futuro House is namelijk de enige die verhuurd wordt als vakantiestekje!

@Airbnb
@Airbnb

Niet alleen ziet deze Airbnb er vanaf buiten bizar uit, ook het interieur is part of the experience. De Futuro House is namelijk volledig off-grid, oftewel: geen WiFi en geen stopcontacten om je apparaten op te laden. Met dat prachtige uitzicht, een leuk muziekje en een gezellig bordspelletje heb je helemaal geen social media meer nodig!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

Naast een tweepersoonsbed vind je onder andere twee relaxstoelen, een eettafeltje en een stereo-installatie. Voor het sanitair moet je nog wel een tripje naar buiten maken. Het heet natuurlijk niet voor niets glamping!

@Airbnb
@Airbnb

Wie zo’n bovenaardse overnachting wel ziet zitten, moet snel zijn. De Futuro House is namelijk tot augustus 2022 al helemaal volgeboekt! Check it out!

Lees ook: Deze Friends Airbnb is perfect voor jou en je vriendengroep!