Wie dacht dat Airbnb alleen maar appartementjes had, heeft het goed mis. Naast de grotten, boomhutten en wijnvaten kunnen we nu nog een uniek verblijf aan de lijst toevoegen: windmolens! Op verschillende plekken in Nederland kan je overnachten in een echte, Hollandse windmolen. Wij hebben de drie mooiste voor jou uitgezocht!

Windmolen in Abcoude

Samen met 5 vriendinnen kan je in Abcoude overnachten in een echte windmolen uit het jaar 1874. Jullie zessen hebben de gehele windmolen tot jullie beschikking. Hij bestaat uit drie verdiepingen met een woonkamer, keuken, drie slaapkamers en twee badkamers. De windmolen ligt op slechts 20 minuutjes rijden van de hoofdstad. Wie zin heeft in een sportief weekendje kan bij de eigenaar om fietsen en zelfs een kajak vragen. Kijk nou hoe leuk!

Windmolen FEM FEM Windmolen FEM FEM
Windmolen FEM FEM Windmolen FEM FEM

Vakantiemolen in Zeeland

Wie rust en comfort het allerbelangrijkst vindt op vakantie zal zeker gaan genieten in deze prachtige korenmolen in Zeeland. Deze nieuw ingerichte molen biedt plaats voor vier personen. Ook deze molen is geheel tot je beschikking, je kan zelfs tot in de top klimmen. Ook zijn er weer vier fietsen beschikbaar om de prachtige omgeving te verkennen. En echte oer-Hollandse vakantie toch?

Windmolen FEM FEM Windmolen FEM FEM
Windmolen FEM FEM WIndmolen FEM FEM

Overnachten in een Poldermolen

Wat is nou een leuker romantisch uitje dan een weekendje overnachten in een schattige molen? Deze unieke Poldermolen ligt in natuurgebied ”De Groene Ster” onder de rook van Leeuwarden. Er is plek voor twee personen in deze knusse molen. Hoewel de molen is aangepast om gasten in te ontvangen, zijn er in het interieur nog genoeg originele touches te zien. Heel bijzonder!

Windmolen FEM FEM Windmolen FEM FEM
Windmolen FEM FEM Windmolen FEM FEM

Ga je toch liever ver buiten Nederland op vakantie? Check hier een Airbnb in Bali die geheel gemaakt is van bamboe!