Je leest het goed, croissantbrood. Een croissant, zo groot als een brood, zodat je hem met anderen kan delen. Hiermee maak je gegarandeerd de blits deze Pasen.

croissantbrood van de lidl voor pasen

Nét even anders

Gekookte eitjes, feeststol, aardbeien, vergebakken broodjes, verse jus én croissantjes. Of toch niet. Dit jaar kan je het namelijk eens even helemaal anders doen. De Lidl komt namelijk met een heus croissantbrood. Eet toch een stukje gezelliger. Een enorme croissant, in de vorm van een brood. Kun je die met z’n alle delen, in plaats van ieder een eigen croissant. Zet hem in het midden van de paastafel zodat je er plakjes vanaf kunt snijden. Smeer er vervolgens boter op, jam, of beleg hem met kaas – of stiekem met jam én kaas. Wij kunnen er wel inkomen, dat croissantbrood.

Enorm is het brood niet, maar wel een stuk groter dan een normale croissant natuurlijk. Handig is dus, om er een paar te halen. Staat ook gezelliger, op elk stukje van de tafel één. Het brood kost €1,99 dus arm ga je er niet van worden. Ook fijn. Het lekkerst is-ie als je hem net uit de oven hebt gehaald en het nog lekker warm is. Een fijne bijkomstigheid is de geur, ruikt meteen het hele huis heerlijk. Fantastisch lekker is het niet, gewoon, prima lekker. En leuk voor de afwisseling. Wij gaan hem in ieder geval meenemen en serveren met de paasbrunch.

@sophieousri

een massief blok krezant

♬ original sound – Anime Thunder

Inspiratieloos?

Kan je nog wat extra inspiratie gebruiken bij wat je allemaal op die paastafel wil gaan zetten? Fruit is natuurlijk altijd een goed idee, ga naar de kaasboer en koop beleg wat je normaal niet zo snel koopt. En als je helemaal wil uitpakken hoort er natuurlijk een mimosa bij. Maar we hebben ook nog een idee voor je die iets verder buiten de box is: eieren uit de airfryer, klinkt gek maar is ontzettend lekker. En als je nog wat hulp kan gebruiken bij het dekken van de tafel, gaven we eerder al wat tips over hoe je die het allermooist kunt dekken. Als het nu geen leuke Pasen wordt, weten wij het ook niet meer.