Er is geen betere confidence boost dan het dragen van een prachtig stijlvol pak. Niet alleen mannen zijn snel onweerstaanbaar in een modieuze suit, ook vrouwen maken een killer indruk in een pak. Dit zijn de mooiste pakken voor dames!

Roze pak

Wat is er nou meer vrouwelijk en badass tegelijkertijd dan een roze suit? Niet alleen zullen mensen spontaan vrolijk worden van jouw kleurrijke uiterlijk, ook zal je je super zelfverzekerd voelen. Kijk nou hoe gaaf!

Pak FEM FEM Pak FEM FEM

Laid back suit

Wil je graag een multifunctioneel pak dat je zowel in een formele als informele setting kan dragen? Dan is een laid back suit iets voor jou! Dit pak is netjes genoeg om overdag op je werk te dragen en stylish genoeg om ’s avonds naar een feestje te dragen.

Shiny pak

Wil je echt uit je comfort zone stappen? Kies dan eens voor een uitdagend pak zoals deze shiny suit. Mensen zullen hun ogen niet van je kunnen afhouden!

Pak met print

Een andere manier om lekker op te vallen is het dragen van een pak met een cool printje. Kies voor een speels printje of juist een klassieke print. Er is voor ieder wat wils!

Corduroy pantsuit

Een echte klassieker is de corduroy pantsuit. Wie gek is op de trending corduroy broeken, kan nu een stapje verder gaan met een corduroy pak! Wie wil er nou niet zo’n superstoer, edgy uiterlijk?

The Gray

Het grijze pak is natuurlijk een tijdloze klassieker. Deze stijlvolle outfit is perfect voor formele gelegenheden en kan je in combinatie met een kleurrijke crop top gemakkelijk speelser maken. Een grijs pak is voor elke vrouw een must have!

Heb jij ook zo’n last van kledingkaststruggles? Check hier 8 toffe basics die iedere vrouw in haar kledingkast moet hebben!