Sta jij ook elke ochtend uren voor de kledingkast? Heb je soms geen idee wat je nou weer aan moet trekken vandaag? Wij herkennen dit probleem maar al te goed. Ook wij hebben af en toe, zoals het zo mooi heet, kledingkaststrugles. Maar je reddende engel is hier! Want als jij deze acht basics in je kledingkast hebt liggen, komt het allemaal goed!

@clueless
@clueless

De perfecte jeans

Jeans, soms kun je er mee lezen en schrijven, een andere keer blijft hij jaren in de kast hangen omdat deze toch net iets te strak zit. Investeer daarom in de perfecte jeans voor jouw lichaamstype. Dit kan een skinny jeans, mom jeans of boyfriend jeans, waar jij je maar goed in voelt. Ook slijten broeken snel omdat je ze vaak draagt. Deze jeans mogen dus best wel iets duurder zijn, het is namelijk een essential.

Een pak

Oké, elke bossbabe moet een mooi pak in haar kast hebben hangen.  Je zult je hier niet alleen heel goed in voelen, je kunt dit kledingitem zowel casual als professioneel dragen. Zo voel jij je helemaal als The Devils Wears Prada!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale)

Een colbert

Een colbert is dé perfecte aanvulling voor je kledingkast.  Voor ieder zit er wel wat bij, want er zijn namelijk ontzettend veel verschillende type colbertjes. Ga voor jouw eigen stagement piece. Dit kan zijn door een colbert met shoulderpadding te nemen, een leren colbert of een met een opvallende print. Gegarandeerd dat jij de show steelt.

Een nette blouse

Zorg er ook voor dat je altijd een mooie blouse in je kledingkast hebt hangen. Zo ben je altijd voorbereid op eventuele zakelijke of andere nette gelegenheden. Kies voor een blouse waar jij je goed in voelt. Neem bij voorkeur wit, die past overal bij!

Little black dress

Het kan haast niet zo zijn dat je nog nooit hebt gehoord van een little black dressOok deze kan echt niet ontbreken in je kledingkast. Ga voor een black dress die je multifunctioneel kunt gebruiken.

De perfecte sneaker

Niks zit zo lekker als een goede sneaker. Voor het vullen van jouw perfecte kledingkast ga je natuurlijk voor een sneaker die lekker zit, maar er ook sportief uitziet. Zorg voor een unieke sneaker en je steelt gegarandeerd de show.

@thesaltyblonde
@thesaltyblonde

Een elegante hak

Sneakers zijn natuurlijk hartstikke fijn om te dragen, maar af en toe you need to dress up! Daarvoor zijn hakken de ideale oplossing. Ga voor een hak in een neutrale kleur zodat je deze overal mee kunt combineren. De lengte van de hak, kun je helemaal aanpassen naar jou eigen smaak.

Een nette jas

Niet alleen binnen, ook buiten wil jij er stijlvol uitzien. Ga daarom voor een nette lange jas. Deze jassen zijn helemaal in en zorgen ervoor dat jij er altijd on fleek uitziet.

Lees ook: Deze kledingstukken vinden mannen woestaantrekkelijk