Aanstaande donderdag is de allerlaatste aflevering van Temptation Island en alhoewel we vanaf 27 mei kunnen genieten van de Nederlandse versie van Love Island, hebben we nog een reality programma over de liefde waar we momenteel geen genoeg van krijgen. Paradise Hotel heeft namelijk weer een reboot gekregen in Amerika met presentatrice Kristin Cavallari en ja, het is weer een ontzettende heerlijke bedoeling.

paradise hotel FEM FEM

Paradise Hotel

Oké, even een korte uitleg over Paradise Hotel. Wellicht ken je het nog van vroeger want 2005 werd het uitgezonden op Veronica. In het programma komen een groep single vrouwen en mannen bij elkaar in een hotel en strijden ze met én tegen elkaar om zo lang mogelijk te mogen blijven. Tijdens de eliminatieceremonie worden er telkens nieuwe koppels gevormd en degene zonder partner moet het hotel verlaten en wordt vervangen door een nieuwe kandidaat. Afijn, Paradise Hotel is back! Ditmaal met een oude bekende van The Hills aan het roer.

Helaas wordt het in Nederland nog niet uitgezonden maar ben je een beetje handig met online streamen, dan heb je het zo gevonden. Kost misschien iets meer tijd, maar het is het hartstikke waard want Paradise Hotel is juicy. Na een teleurstellende seizoen van Temptation Island maakt dit alles weer goed.

Kortom, heb je zin in relletjes, heartbreakers en ruzie? Paradise Hotel heeft dan alles wat jij op je beeldbuis wil zien.