Vreemdgaan is en blijft een pijnlijk onderwerp. Of je nou zelf bent vreemdgegaan of juist slachtoffer bent geworden van een vreemdgaande partner, cheating sucks! Je kan je behoorlijk onzeker voelen wanneer je geliefde ervandoor is gegaan met iemand anders. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg tips te vinden voor het dealen met een cheating ex. Niet alleen tips voor het verwerken ervan zijn handig, maar ook de statistieken van vreemdgaan! Check it out!

Alibi’s voor vreemdgaan

Maar liefst 2000 gebruikers van de Engelse datingwebsite Illicit Encounters werden gevraagd welke smoezen zij het vaakst gebruiken voor het vreemdgaan. De datingsite is gericht op getrouwde mensen die op zoek zijn naar een geheime, tweede liefde. Welke alibi’s gebruiken die mensen nou het meest om het vreemdgaan verborgen te houden?

Top 10 alibi’s voor mannen die vreemdgaan

 1. Voetbal kijken
 2. Golfen
 3. Overwerken
 4. Na werk blijven hangen
 5. Met vrienden uitgaan
 6. De hond uitlaten
 7. Sportschool
 8. Specifieke sport beoefenen
 9. Met beste vriend afspreken
 10. Op bezoek gaan bij kennissen

Top 10 alibi’s voor vrouwen die vreemdgaan

 1. Sportschool
 2. Met vriendinnen uitgaan
 3. Overwerken
 4. Na werk blijven hangen
 5. De hond uitlaten
 6. Winkelen
 7. Op bezoek gaan bij kennissen
 8. Met beste vriendin afspreken
 9. Schoonheidsbehandeling
 10. Specifieke sport beoefenen

What’s the difference?

Er zijn een aantal duidelijke verschillen en overeenkomsten tussen de twee lijstjes. Zo hebben veel smoesjes te maken met lichaamsbeweging. Wanneer je partner ineens wel heel vaak naar de sportschool gaat en er weinig resultaat te zien is, moeten er belletjes gaan rinkelen. Daarnaast zie je veel sociale activiteiten op de lijst, die vrij makkelijk te controleren zijn. Twijfel je of je vriend wel echt voetbal gaat kijken bij zijn beste vriend? Check dan even of er überhaupt wel een wedstrijd gespeeld wordt die dag. Simpel toch? Bij bezoekjes aan vrienden of vriendinnen is het iets moeilijker omdat ze zomaar het spelletje mee kunnen spelen voor je partner. Wanneer er genoeg vertrouwen is in een relatie, hoef je je hier natuurlijk helemaal niet mee bezig te houden. Onzekerheid, jaloezie en geheimzinnigheid is in dat geval niet nodig!

Begin jij het vertrouwen in je relatie te verliezen? Check hier dé crisismomenten in een relatie.