Het werd geen eitjes zoeken afgelopen paasweekend voor Sophie Rundle, bekend van haar rol in de Britse dramaserie Peaky Blinders. Ze is namelijk bevallen van haar eerste kind! Net als in de serie, waar ze de rol van Ada Thorne, het jongere zusje van hoofdrolspeler Thomas Shelby vertolkt, is ze moeder geworden van een zoontje.

De actrice maakte het nieuws gisteren bekend op haar Instagram en schrijft dat zijn aanwezigheid haar leven nu al heeft veranderd. Zijn naam blijft helaas nog onbekend. Karl zal het vast niet worden, maar wij zijn in ieder geval heel benieuwd!

Verloofde

Sophie Rundle en haar verloofde Matt Stokoe zijn al sinds 2016 samen, sinds ze elkaar ontmoetten tijdens de opnames van de serie Jamestown. Op Instagram worden de gloednieuwe ouders volop gefeliciteerd met de geboorte van hun zoontje. Onder wie ook mede-Peaky Blinders actrice Gaite Jansen en acteur Max Beesley.

Aankondiging

Sophie had pas recentelijk haar zwangerschap bekend gemaakt. Ze postte namelijk pas eind februari haar volgroeide buik op Instagram met de tekst “Nieuwe vriend onderweg. Arriverend met de narcissen en de zonnigere dagen van de lente.”Dat haar zoontje een echt lentekind zou worden had ze dus al voorspeld.

Peaky Blinders Seizoen 6

Gelukkig hoeft de actrice binnenkort niet meer op de filmset van Peaky Blinders te staan. Steven Knight, de bedenker van de serie, heeft namelijk aangekondigd dat de serie zal stoppen na het zesde seizoen. Dit laatste seizoen van Peaky Blinders zou eigenlijk al eind 2020 verschijnen, maar door alle problemen zijn de opnames fors vertraagt. Deze zijn momenteel onderweg en de verwachting is dat seizoen zes nu eind 2021 of begin 2022 zal worden uitgezonden. De BBC heeft de eerste uitzendrechten, daarna zal de Britse serie heel spoedig op Netflix verschijnen. Verder heeft Knight aangekondigd dat de serie op andere manieren absoluut verder zullen gaan. Hoe en wat wil hij nog niet kwijt, maar mogelijk komt er een film of een spin-off.

Lees ook: Deze heerlijke foute Peaky Blinders kersttrui is je nieuwe fave