Het maakt niet uit of je nu naar een hippe bar gaat of op een eerste date, als je outfit on fleek is zul je je al snel beter voelen. Natuurlijk wil je altijd wat dragen waar je jezelf confident in voelt, maar stiekem willen we ook wel indruk maken op die ene leuke gast. Maar wat vinden mannen nu de perfecte outfit voor een vrouw?

Wat is de beste outfit voor een vrouw?

De enige manier om antwoord op deze vraag te krijgen, is door het aan onze mannelijke vrienden te vragen. Wat blijkt? Iedere man heeft een andere voorkeur. Toch waren er een aantal outfits die door meerdere mannen genoemd werden. We zetten ze voor je op een rijtje.

Keep it basic

Als het aan mannen ligt kan je beter wegblijven van allerlei schreeuwende prints en patronen. Voor mannen geldt daarom: less is more. Ga voor een goede jeans, een basic wit T-shirt, een loafer en een trenchcoat. Je kunt je outfit wat opfleuren door accessoires te dragen. Daar zijn mannen dan wél weer fan van.

Casual chic

Mocht er een date in de avond op de planning staan, dan is een little black dress the way to go als je het aan de mannen vraagt. Je kunt voor een casual variant gaan met een sneaker eronder, maar je kunt ook voor een meer classy variant gaan met een pump.

Instagram @anaisshua
Instagram @anaisshua

Off schoulder

Mannen vinden het heel sexy als er iets van huid te zien is. Het is echt niet nodig om een minirokje naar je date te dragen, het dragen van bijvoorbeeld een off schoulder topje heeft al hetzelfde effect. Mannen houden ervan als je hals zichtbaar is.

Instagram @hannahkleit
Instagram @hannahkleit

Accessoires

Zoals we hierboven al verklapten zijn mannen dol op accessoires. Niet alleen geeft het een sophisticated look, je maakt je outfit er net wat specialer mee. Geef je outfit wat meer body met een paar statement oorbellen en een klassiek horloge.

Rood everything!

Of het nu een rode lip is of een rood jurkje, met rood zit je altijd goed. Uit onderzoek blijkt dat mannen zich door de kleur rood meer verliefd voelen. Doe er je voordeel mee ladies.

Instagram @lirisaw
Instagram @lirisaw

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om dat je draagt waar je je zelf prettig in voelt. Als je je confident voelt straal je dat namelijk ook uit naar de buitenwereld.

Lees ook: Deze 5 kapsels vinden mannen het aantrekkelijkst bij vrouwen