Picknicken: het is wat ons betreft de allerleukste zomeractiviteit. Of je het nou met je partner of met je vriendinnengroep doet, het is altijd een goede en gezellige keuze. Muziekje erbij, oneindig veel borrelhapjes, wijn: wat wil je nog meer? Nou, een picknick-rugtas! Het ding dat je niet wist dat je nodig had, maar binnenkort niet meer uit je leven is weg te denken.

@pinterest
@pinterest

Weg met de mand

Vergeet de picknickmand: de picknick-rugtak is een stuk praktischer! Het bevat alles wat je nodig hebt voor een picknick voor vier personen – behalve het eten en drinken natuurlijk. De rugtas is is namelijk voorzien van, jawel, een hele serviesset. Met borden, messen, vorken en wijnglazen (!) in viervoud, kom je een heel eind. Mocht je je eten toch net wat te flauw vinden, heeft ook hier de Lidl aan gedacht: de rugzak komt namelijk nog met een peper-en zoutvaatje. En als die salade van je vriend écht niet te eten valt, kun je het altijd nog stiekem uitspugen in een van de vier servetjes die er bijkomen te zitten. We told you: deze 23-delige set is een must.

Wijntje erbij?

Een picknick is niet compleet zonder wijn, duh! Ook daar heeft de Lidl handig op ingespeeld. Zo bevat de picknick-rugtas een afneembare flessenhouder. Hierdoor wordt er geen extra ruimte ingenomen in de rugzak en kun je dus nóg meer lekkers meenemen. De tas komt met een wijnopener, dus er is werkelijk aan alles gedacht. De rugzak bevat verder een groot koelvak, waar je zelfgemaakte salades, druiven en wraps dus heerlijk fris en fruitig blijven. Zo kun je ongestoord de hele middag vertoeven op je kleedje!

picknick-rugtas
@lidl

Je koopt deze ESMEYER picknick-rugtas bij de Lidl in het bruin of in het zwart voor €39.99. Het enige wat nog rest is: pick the date! Jij komt helemaal in stijl naar de volgende picknick.

Lees ook: Hebben: deze nieuwe wijnkoeler rugzak én je kunt hem hier kopen