Je hebt net een topdate achter de rug, het einde ervan nadert en het is wel overduidelijk dat jullie het beide enorm naar jullie zin hebben gehad. Dus, samen de nacht doorbrengen? Why the heck not. En ja, de seks moet dan wel leuk en fijn zijn voor beide partijen maar onderzoek wijst uit van welke seksstandje híj het allergelukkigst wordt. Doe ermee wat je wilt.

favoriete seksstandje FEM FEM

Iedereen heeft een favoriete manier om de liefde te bedrijven, maar mocht je in the mood zijn om hem heel gelukkig te maken, dan doe je dat met dit standje:

Seksstandje

Het Britse Zava (voorheen DrEd.com) heeft een onderzoek gedaan om erachter te komen welk standje het meest geliefd is door de man. De uitkomst? Doggy style. Maar liefst 35% van de ondervraagde gaf aan dit het fijnste standje te vinden. Verrassend? Mwah. Wat dan weer wel verrassend is is dat op de tweede plek de missionarishouding te vinden is met 23% terwijl wij niet heel lang geleden nog een onderzoek tegen kwamen waaruit bleek dat mannen dit juist het saaiste seksstandje vinden. Hmm, so who do we trust? Afijn, op numero drie volgens Zava staat Cowgirl met maar liefst 19%.

Kijk, als je het echt gezellig wilt maken in de slaapkamer zorg dan gewoon voor wat afwisseling. Hij blij, jij blij.

Happy humping!

Lees ook: met deze 4 seksstandjes verbrand je de meeste calorieën.