The word is finally out: er komt een tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. De deelnemers van het programma zijn inmiddels bekend, maar wie gaat de presentatieklus op zich nemen?

deelnemers presentator echte meisjes in de jungle
Bron: Videoland

Echte Meisjes in de Jungle

Echte Meisjes in de Jungle was het afgelopen jaar zo’n groot succes, dat er zelfs een buitenlandse versie van het programma gemaakt gaat worden. Het is een avontuurlijk realityprogramma waarin een groep vrouwelijke realitysterren allerlei uitdagingen aangaat in de jungle.

Het populaire programma heeft enorm veel fans en heeft één succesvol seizoen gehad. Dit keer maken er een groep nieuwe ladies hun opwachting in het programma, namelijk: Lesley Versprille (Ex on the Beach), Imen Dirie (Love Island), Famke Louise, Jacomine (Urk!), Michelle Bibi (vriendin van Roy Donders), Shirley Cramer (Temptation Island, EOTB), Esmee Ipema (Terror Twin, EOTB), Shanta (Temptation Island), Deveny (Married at First Sight: Match or Mistake) en Kelly van der Veer (Big Brother). Last but not least: ook Michella Kox en Louisa Jansen doen opnieuw mee aan het programma.

Enne, de vraag is ook dit seizoen: wie o wie gaat er uiteindelijk met de titel ‘Echt Meisje’ naar huis?

Wie wordt de presentator?

Na de bekendmaking van de deelnemers, waren we meteen benieuwd naar de presentator van het programma. We weten het nu zeker: Valerio Zeno zal de presentatieklus van Echte Meisjes in de Jungle opnieuw op zich nemen. Hij heeft dit zelf bevestigd door een foto van de jungle te delen op zijn Instagram-account.

Valerio Zeno is een bekende presentator en heeft al ervaring met het presenteren van avontuurlijke programma’s. Met zijn humor en enthousiasme weet hij vaak voor een extra dosis entertainment te zorgen. We kunnen dus zeker weer héél veel grappige momenten verwachten tijdens dit nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Wanneer kunnen we de eerste aflevering verwachten?

De startdatum van Echte Meisjes in de Jungle seizoen 2? Dat blijft vooralsnog spannend. De meiden zijn net vertrokken naar de jungle om daar hun avontuur aan te gaan, dus het zal nog even duren voordat we ze op televisie kunnen bewonderen. Wel houden we de socials van Videoland in de gaten, want van een kleine sneak peek worden wij alleen maar extra excited. We can’t wait!