We kennen allemaal wel het beroemde onderdeel Carpool Karaoke van de talkshow The Late Late Show with James Corden. Presentator James Corden gaat samen met verschillende beroemdheiden zingend een rondje door de stad rijden. Zo hebben we o.a. Justin Bieber, Harry Styles, Adele, Selena Gomez en Britney Spears al voorbij zien komen op de bijrijdersstoel. Bronnen vermelden nu dat er een hele bijzondere gast op het programma staat: niemand minder dan prins Harry!

harry megan FEM FEM
@Youtube

Harry & James gespot!

Harry en James zijn afgelopen vrijdag rijdend in een dubbeldekker in Hollywood gespot. Op foto’s was te zien dat de twee ondertussen gefilmd werden. Een insider vertelt dat ze samen een corona-proof versie van Carpool Karaoke hebben opgenomen in de bus. De anonieme bron laat weten dat James en Harry al jaren vrienden zijn en dat ze het erg naar hun zin hadden tijdens het filmen. Zo was James in 2018 ook aanwezig bij de bruiloft van Harry en Meghan.

Hollywood

James heeft Harry onder andere de beroemde trekpleisters van Hollywood laten zien, terwijl ze met zijn tweeën aan het geinen (en natuurlijk aan het zingen!) waren. Daarnaast hebben ze gepraat over Harry’s leven in de Verenigde Staten en waar zijn focus nu ligt. Harry’s vrouw Meghan was niet aanwezig. Volgens de bron was zij thuis gebleven in Montecito.

Voor wie nog niet bekend is met Carpool Karaoke is hieronder één van de meest bekeken afleveringen te zien.


Houd jij ook zo van zingen in de auto? Lees hier waarom zingen in de auto goed is voor jouw rijgedrag!