Bij de zomer verlangen we altijd gelijk naar het mooie en warme weer. Heel vaak is dat ook zo, maar we wonen tenslotte in Nederland dus je moet er niet van opkijken als het opeens keihard begint te gieten. Maar wat kun je nou doen als het buiten regent en je alsnog iets leuks wilt doen? Wij hebben een aantal tips voor je:

regen zomer FEM FEM

Oefen je kookkunsten

Het is hopen dat je alle ingrediënten al thuis hebt liggen, anders moet je toch even op en neer door de regen, maar breng tijd door in de keuken! Of je nou een taart wil bakken of nieuwe recepten uit wilt proberen, dit is de ideale tijd om dat te doen want eerlijk, zodra het dertig graden is buiten dan ben jij alleen in de keuken te vinden wanneer je op en neer naar de koelkast loopt voor een koud blikje bier of fles wijn.

Ga naar een overdekte markt

Wil je er toch op uit gaan? Ga naar een overdekte markt. Zo zijn er in Amsterdam door het hele jaar door talloze overdekte markten op meerdere locaties te vinden. Ga bijvoorbeeld naar de IJ-hallen op het NSDM-werf. Is het toevallig de eerste zondag van de maand? Dan is de Sunday Market in het Westerpark wellicht wel iets voor jou. Ook de Neighbourhood Food Market in het Westerpark is aan te raden als je zin hebt om verschillende soorten street food uit te proberen.

Ga op zoektocht naar een nieuwe hobby

We hebben het wel eens eerder gehad over hobby’s die jouw leven kunnen verrijken, nu is ook daadwerkelijk het moment om er mee aan de slag te gaan.

Escape Room

Op zoek naar wat spanning op een druilerige dag? Wat dacht je van een Escape Room met je vrienden? Fem Fem tip: probeer de Escape Room in Utrecht met een La Casa de Papel thema.

Is dit toch niet wat je zoekt maar verveel je je mateloos? Probeer één van deze dertig dingen die je kunt doen wanneer je je verveelt.