We kunnen er niet meer omheen. Corona dwingt ons allemaal tot een staycation in eigen huis en dus is het tijd voor flink wat quarantainment! Geen zorgen, want wij delen graag de beste tips met je. Van tips tegen verveling en thuiswerktips tot sexy dingen die jij nú met je lief kunt doen. Want ja, we hebben tijd over. En dat betekent dat je die tijd dus goed kunt besteden aan de fijne dingen des levens.

restaurants bezorgen de pijp

Waarschijnlijk heb jij jezelf deze week al een aantal keer flink uitgesloofd in de keuken. Even klaar met koken en zin om te bestellen? Dat snappen we, het is vrijdagavond. Tijd voor een Netflix-marathon onder het genot van je favo maaltijd! Laat de rest maar hamsteren in de supermarkt, jij laat je favo maal gewoon thuis bezorgen!

Horeca-ondernemers doen er alles aan hun heerlijkheden bij ons aan huis te brengen. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Komende dagen delen wij de lekkerste restaurants in onze hoofdstad die vanaf nu bezorgen. Omdat de lijst eindeloos is, maken we het makkelijk voor je. We splitten het gewoon op per stadsdeel. Vandaag beginnen we met: De Pijp.

Sjefietshe

De jongens van Sjefietshe zijn de minsten niet en stappen gewoon op het fietsje! Hun motto deze dagen: ‘Don’t freak out, just take-out’. In Zuid-Amerika is ceviche al paso (ceviche to-go) al heel lang onderdeel van de street food cultuur, en nu zijn wij aan de beurt.

Wat kun je verwachten?

Een klein(er), maar fijn menu. Zo bezorgen ze ‘de beste fish cakes ooit’ (hebben ze overgehouden aan een Parool recensie, petje af). Maar ook de classic ceviche, overheerlijke visburgers en gegrilde pulpo. Erbij wordt een hyperkrokant frietje geserveerd. Voilá, jouw vrijdagavond is compleet. Je kan het menu bestellen via Uber EATS of zelf afhalen bij Sjefietshe in de Pijp.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sjefietshe (@sjefietshe) op

Kaasbar Amsterdam

Ook de jongens van De Kaasbar blijven lekker bezig. De handen zijn ineen geslagen met de meiden van Gebrouwen Door Vrouwen. Het resultaat? Er is een pakket samengesteld voor 2 personen om heerlijk van te smullen tijdens een borrelavondje thuis.

Kaas en bierplezier, bestel je hier

In het pakket zitten 4 verschillende kazen van de Kaasbar, inclusief pairings en toast, een halve Brandt&Levie truffelworst en 4 biertjes van Gebrouwen Door Vrouwen en dit kost inclusief bezorgkosten maar €25,-.

Bestellen doe je door een DM te sturen via beide Instagrams (óf een whatsappje te sturen naar +31682791781). Vrijdag en zaterdag vóór 16:00 uur besteld, is diezelfde dag nog tussen 17:00 en 20:00 uur in huis. Vanaf volgende week is de gehele kaart van Kaasbar ook te bestellen op Uber EATS.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kaasbar Amsterdam (@kaasbaramsterdam) op

Lokanta

Ook bij het Mediterraanse Lokanta kun je nog steeds terecht. Van heerlijk gefrituurde frietjes tot verse tzatziki, hummus met falafel, entrecôte en Griekse salade. Zin in een divers menu? Dan ga je voor shared dining bij Lokanta.

Shared dining op z’n Mediterraans

De zaak met Mediterraans lekkers bezorgt hun maaltijden nu via Uber EATS (of door een appje te sturen naar +31647234065) . Woon je om de hoek? Dan kun je er ook voor kiezen je maaltijd zelf af te halen bij het restaurant.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lokanta Amsterdam (@lokanta_amsterdam) op