Na Ricky’s optreden in Temptation Island kon hij geen genoeg krijgen van de spotlights. Hij maakt nu zijn debuut als acteur en gaat spelen in een serie.

Ricky uit Temptation Island in Zapp Detective

We wisten niet dat Ricky uit Temptation Island ambitie had om een carrière als acteur te beginnen, maar toch zoekt hij de spotlights opnieuw op. Ricky heeft een rol als bokstrainer in de nieuwe serie van Zapp bemachtigd. De serie gaat over drie kinderen, waar Ricky de bokstrainer van is.

We zijn benieuwd of deze cutie nog meer acteerklussen gaat bemachtigen de komende tijd. Mocht je alvast een kleine teaser willen, dan kun je onderstaande video even checken. Ricky kun je bewonderen vanaf de 9e minuut van de video.

Jaydi en Ricky uit elkaar

Toch was er ook iets minder leuk nieuws voor Ricky. Misschien was het wel de meest onverwachtste breuk die we ons konden voorstellen. Via Instagram liet het ex-koppel weten een punt te hebben gezet achter hun relatie. Het lijkt alsof zelfs zij niet hadden gedacht ooit tot dit punt te komen.

Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beiden besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben veel gelachen, gehuild, mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absoluut geen ruzie en houden erg veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen.” 

Deze relatiebreuk had niemand aan zien komen. Het stel leek nog smoorverliefd voor de buitenwereld. Op Instagram werden er dingen gezegd als: “Deze man laat ik nooit meer gaan!” Wij de twee natuurlijk heel veel sterkte in deze lastige periode.

Lees ook: Verleider naar huis gestuurd tijdens de opnames van Temptation Island