Voor wie geen genoeg kan krijgen van een heerlijke rom-com, is deze nieuwe Netflix parel echt geschikt! Just Say Yes, staat nog geen maand op Netflix en is nu al een mega hit! En met sterren zoals Yolanthe Cabau en Jim Bakkum in de hoofdrol, moest het wel een filmtopper worden. Kom hieronder meer te weten over de spiksplinternieuwe Nederlandse Netflix hit!

bron:Youtube
bron:Youtube

Film

De film Just Say Yes vertelt het verhaal van Lotte, gespeeld door Yolanthe Cabau. Lotte is een echte workaholic en werkt bij tv-zender Regio Fun. Daarnaast is ze verloofd met Alex, gespeeld door de overheerlijke acteur Juvat Westendorp. Al haar hele leven lang droomt ze van dé perfecte bruiloft, en als dat moment in zicht is, gaat alles compleet mis. Ze wordt gedumpt op tv en haar zusje Estelle treed ook nog eens in het huwelijksbootje met haar baas. Het zit Lotte allemaal niet mee, maar dan ontdekt ze langzamerhand haar nieuwe liefde, Chris (gespeeld door Jim Bakkum). Chris is de nieuwe werknemer van tv-zender Regio Fun en Lotte is verre van enthousiast over de vele commerciële ideeën van Chris. Maar toch is er sprake van een heuse ”spark”.

Ondanks liefje Chris, mist ze haar ex-vriend Alex enorm. Chris doet haar een voorstel. Hij belooft haar te helpen om Alex terug te krijgen en zij voert precies uit wat hij zegt. Het is een enorme rollencoaster vol emoties, drama, drama en nog meer drama. Maar eind goed al goed toch? Met wie zou ze eindigen denk je?

Conclusie

De film Just Say Yes is een absolute aanrader, voor iedereen die van een goede rom-com houdt. Naast Yolanthe en Jim, kun je ook genieten van onder andere: Nienke Plas, Kim-Lian van der Meij, Dave Roelvink en Pip Pellens. Dus verzamel wat vriendinnen, koop wat lekkere snacks en trek een goede fles rood open, want het word lachen, gieren en brullen tijdens deze film!

Lees ook: Netflixtip: de succesvolle serie Jane The Virgin