Geef maar toe: jij was vroeger ook fan van alles wat met galaxy te maken had. Die interesse in alles wat met de ruimte te maken heeft, is stiekem nooit weggegaan. Helaas is een carrière als astronaut niet voor iedereen weggelegd, maar dit weerhoudt ons er niet langer van om de ruimte met eigen ogen te zien. Het bedrijf genaamd Space Perspective biedt namelijk in 2024 een ruimtevlucht voor je aan!

@SpacePerspective
@SpacePerspective

Space Perspective

Nog drie jaar wachten en dan kunnen we ’s werelds eerste luxe ruimtevlucht boeken! In de Spaceship Neptune zweef je als het ware in een soort mega luchtballon boven de aarde. Vanaf NASA’s Kennedy Space Center in Florida zul je op een zes uur durende trip de ruimte in worden gestuurd. Zo zul je op ongeveer 32 kilometer afstand boven de grond zweven en zul je een prachtig 360 graden zicht hebben over onze planeet. Sign us up!

Spacen in luxe

De Spaceship Neptune is niet zomaar een ruimteballon; het is een fancy ruimteballon. Zo zal hij het formaat hebben van een voetbalstadion, heeft het een badkamer en zelfs een bar! Ook kun je in heerlijk zachte stoelen relaxen en genieten van het uitzicht. Over deze luxe ervaring delen op social media hoef je je geen zorgen te maken: er is namelijk Wi-Fi aan boord! Reken maar dat je connectie hier wél goed is.

@spaceperspective
@spaceperspective

Ruimte tripje

De trip zelf is ingedeeld in drie onderdelen van twee uur. Zo zul je de eerste twee uur 99% van de atmosfeer beklimmen en daarna twee uur écht boven de aarde vliegen. Vervolgens daal je weer twee uur af naar de aarde en heb je een waterlanding in de Golf van Mexico. Een schip zal de capsule en de passagiers ophalen. Hoe vet!

Om een space explorer te worden heb je helaas wel een zak geld nodig. Zo kun je nu alvast al je vlucht voor 2024 boeken voor een prijs van, hou je vast, $125.000. Buitenwerelde prijzen voor een buitenwereldse ervaring lijkt Space Perspective gedacht te hebben….

ruimte
@spaceperspective

Lees ook: Bizar! Je kunt nu overnachten in een écht ruimteschip