We mogen een nieuwe moeder verwelkomen! De Nederlandse actrice Sarah Chronis, bekend van verschillende soapseries en haar deelname aan Wie is de Mol, is vorige week bevallen van haar eerste kindje. Op haar Instagram post ze een prachtige foto en deelt ze de bijzondere naam.

Soapie

Sarah Chronis heeft in verschillende toneelstukken, films, maar vooral in veel soaps gespeeld. Zo had ze een vaste rol in Onderweg naar Morgen te pakken en is ze te zien geweest bij Goede tijden, slechte tijden. Ook kun je haar kennen van haar rol in de Nederlandse romcom Zwaar Verliefd. Maar we hebben Sarah pas echt leren kennen tijdens haar deelname aan Wie is de Mol, waar ze de mol ontmaskerde en het programma won. Tegelijkertijd won deze beauty toen de harten van vele kijkers: including us!

Gloednieuwe papa

Ook Sarah’s partner en gloednieuwe vader, Kay Greidanus, is een bekende in de acteurwereld. Zijn looks mogen er niet om liegen: hij kan zo tot een van de knapste papa’s van Nederland behoren! Het knappe koppel is al 8 jaar samen en hebben zelfs als koppel in de serie Nieuwe Buren gespeeld.  How cute!

Naam

Sarah is op 22 april bevallen van hun ‘wondertje’. Op Instagram deelde ze een foto waar het hoofdje van haar pasgeboren zoon een stukje te zien is met de locatie ‘Over The Moon’. Samen met Kay is ze, naar eigen zeggen, totaal verliefd, enorm gelukkig en trots. Ook maakt ze de naam van haar zoontje bekend: Novi Iason Aeneas – vernoemd naar haar broer en neefje. Geen Tim of Tom dus, maar een prachtige naam met een Griekse achtergrond.

Feministisch randje

De kersverse moeder voegt nog een feministisch tintje toe aan haar Instagram post. Zo schrijft ze: ‘Trouwens, wat zijn vrouwen super wezens. Ik heb mij tijdens de bevalling nog nooit zo verbonden gevoeld met alle vrouwen op deze wereld. Wat een oerkracht, en daar mogen we best trots op zijn.’ En zo is het Sarah!

Lees ook: Tabitha is onlangs bevallen van haar dochtertje én deelt de naam